Değerli arkadaşlar Ben forumumda ne yaptıysam şu konu aboneliği sorununu çözemedim çözen varsa bizimlede paylaşırlarsa sevinirim..
aslında forumun sürekliliği için en çok sorun olan nokta budur.
Dikkatimi çeken bu destek formundada aynı sorun var ben konu gönderdiğimde
aşağıda bulunan ''Abone ol ve yeni cevaplarda email uyarısı al'' yerini işaretlememe rağmen konuma cevap verildiğinde mailime herhangibir mesaj gelmiyor bu sorun inşallah çözülür
saygılarımla.
Bu konu ilgili bir eklenti buldum fakat işe yararmı nasıl kullanılır bilmiyorum bunu denerseniz olabilir..
Wordpress Subscribe to Comments Eklentisi
Eklenti linki
Yada;
veri tabanından toplu abonelikleri aktif etseniz bu sorun çözülebilir,aslında tüm kullanıcılar bunu ister diye düşünüyorum çünkü Üyelerin Geri dönüşlerini kesinlikle %90 arttıracaktır bu uygulama..
aslında forumun sürekliliği için en çok sorun olan nokta budur.
Dikkatimi çeken bu destek formundada aynı sorun var ben konu gönderdiğimde
aşağıda bulunan ''Abone ol ve yeni cevaplarda email uyarısı al'' yerini işaretlememe rağmen konuma cevap verildiğinde mailime herhangibir mesaj gelmiyor bu sorun inşallah çözülür
saygılarımla.
Bu konu ilgili bir eklenti buldum fakat işe yararmı nasıl kullanılır bilmiyorum bunu denerseniz olabilir..
Wordpress Subscribe to Comments Eklentisi
Eklenti linki
Yada;
veri tabanından toplu abonelikleri aktif etseniz bu sorun çözülebilir,aslında tüm kullanıcılar bunu ister diye düşünüyorum çünkü Üyelerin Geri dönüşlerini kesinlikle %90 arttıracaktır bu uygulama..