Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cufon font değiştirme
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi artık forumların çoğunda sansation font yani cufon var. Herkesde o font olunca artık gına geldi, baydı durumları oluyor. olmuyorsa bile olacaktır :) her neyse değiştirmeyi göstericem sizlere.

Öncelikle Google'ye "Cufon Font" yazıyorsunuz ve ilk siteye giriyorsunuz.
oQvYW2.png

Ardından girdiğiniz sitedeki üstteki menüyü kullanıyorsunuz.(Zorunlu değildir ancak iyi fontları görmek için)
lYl0Gk.png

Daha Sonra İlk Fontumuz olan Myriad Pro'ya tıklıyoruz.
VpdgnV.png

Sayfaya girdiğimiz zaman altta "ÖRNEKLER - TEST SÜRÜŞÜ - CUFÓN PAKETİ OLUŞTUR - YORUMLAR" diye menü var. örneklere bakabilirsiniz. İşiniz Bitince CUFON PAKETİ OLUŞTUR diyoruz.
nPn56g.png

PAKET OLUŞTUR dedikten sonra FONT SEÇİMİ yapmanız gerekir. hangi font çeşidini isterseniz seçin. istemediklerinizin tik işaretini kaldırın.
vz9Q2R.png

KARAKTER SETİNİ SEÇİN başlığı altında resimde gördüğünüz gibi Seçili olanlar var, seçilileri ellemeyin aksi halde font'ta sorun çıkabilir. Diğerleri isteğe bağlı İşaretleyebilirsiniz.
1P52WD.png

Sorumluluğu Kabul Ediyorum dedikten sonra Javascript kodu geliyor. ilk kodu bilerek kırmızıya aldım. o kod ile vereceğim kodu değiştireceksiniz. Ardından CUFON FONTU İNDİR diyorsunuz ve myriad-pro fontu iniyor. indirdikten sonra FTP'si olan birinden yada Free Host'a upload ediyorsunuz ve ikinci satırda bulunan
Kod:
<script src="myriad-pro.cufonfonts.js" type="text/javascript"></script>
bölümündeki adres ile dosya adını değiştiriyorsunuz. Yani şöyle olacak.
Kod:
<script src="http://ftpadresi.com/ftp/font/myriad-pro.cufonfonts.js" type="text/javascript"></script>
gibi.
LPrYz1.png

Şimdi ilk satırdaki kod ile değiştireceğiniz kod.
Kod:
http://st.10tl.net/tema/edward/cufon/cufon-yui.js

Arama yapmadan açtım umarım anlatılmamıştır. demo şuan için yok, en kısa sürede ekleyeceğim.
Kaynak Belirtmeden Paylaşmayın.
Saygılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biliyordum.Bilmeyenler İçin Yararlı Teşekkürler +Rep :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
rep için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne olduğunu tam anlamaadım ama yinede teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rica Ederim. Ne Olduğunu anlamadım dediniz.
Buraya Tıklayın sonra duyuru alanındaki yazıyı seçmeye çalışın. işte o oluyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping