Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10TL.NET | İndex Tasarımı %99
10TL.NeT İçin Hazırladığım İndexin %99`u Bitti :)
Sadece Arama Bölümü Ekleyeceğim..
Seo Puanı: 88..
Sadece Menü Alıntıdır Gerisi Benim Kodlamamdır..
Demo;
PHP Kod:
http://st.10tl.net/tema/novruz/anasayfa/index.html 

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gayet Güzel olmuş hocam :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Baktıkça eriyorum, süper, sade, hoş, Yıldıray abininkine benzemiş..
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınız İçin Teşekkürler..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hiç fena olmamış tebrik ederim...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yorumun İçin Teşekkürler..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
power'inkine benzemiş
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkaplan benden alıntı orası kesin :)
Her çözünürlüpe uygun bir index olsa süper olur.
"#container" css kodundaki "width: 76%" px olarak değerlendir.
Tüm width kodu % ise px yap bence benim görüşüm bu :)
Süper oluyor devam et, o değilde aklıma şu kaldı %1'i olarak ne eksik? :D
PGM
Teşekkür verenler:
Footer, orta bölümde faydalı linkler, gri renkler, sol ve sağ bölüm benimkine çok benziyor. Güzel.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Logo Arkaplanı ile menü arkaplanını uyumlu yapsan iyi olacakmış. onun dışında gayet güzel bir index olmuş.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kimse birbirinden bir şeyler almasaydı iyi olurdu. Güzel olmus.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güzel görünüyor. Ancak bence kap ve orta kap bölümleri biraz daha koyu olabilirdi.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O butonları herkes neon blazerden özendi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2014 Saat: 22:13)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O butonları herkes neon blazerden özendi.

Her konuda aynı şeyleri yapmayın..Yani biraz teşvik edici olun bu kadar düz olmak iyi değil...Bırakın insanlar istedikleri gibi yapsınlar.Alan memnun satan memnun neticede arkadaşlar...
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Indexten sonra tema yapsan cok iyi olur benim için :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2014 Saat: 22:13)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O butonları herkes neon blazerden özendi.

Önemli değil takmayın bunları.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2014 Saat: 23:51)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Her konuda aynı şeyleri yapmayın..Yani biraz teşvik edici olun bu kadar düz olmak iyi değil...Bırakın insanlar istedikleri gibi yapsınlar.Alan memnun satan memnun neticede arkadaşlar...
Neon blazer bunu satmadı ki memnun olsun.
Onun hiç memnun olduğunu sanmıyorum bi fikir ortaya attı yuvarlandı gidiyor,kimi görsem o butonları yapmış niye OnLiNe yapmıyorda bu arkadaşlar yapıyor?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 00:46)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Onun hiç memnun olduğunu sanmıyorum bi fikir ortaya attı yuvarlandı gidiyor,kimi görsem o butonları yapmış niye OnLiNe yapmıyorda bu arkadaşlar yapıyor?

(17-06-2014 Saat: 00:08)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Alan memnun satan memnun genel bir tabirdir.Tıpkı anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az gibi...
Tercih meselesi herkes aynı olacak diye bir kaide yok.Bu tıpkı yapılan tasarımı bir kişinin beğenip diğerinin beğenmemesi gibi bir şey.Yani adamın biri vardır butonlara vakit harcamak istemez, adamın biri vardır butonu beğenmemiştir kendi yapmak ister, adamın biri vardır temasına uygun görmüyorsun vs. vs. lüzumsuz şeylerle ilgilenip, dikkat çekmek yerine yapmadığımız şeyler için başkalarınında hevesini kırmayalım.Burası öneri fikir destek alanı, sorgulama, sebep arama, neden yoklama değil.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 01:07)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 00:46)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

(17-06-2014 Saat: 00:08)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Alan memnun satan memnun genel bir tabirdir.Tıpkı anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az gibi...
Tercih meselesi herkes aynı olacak diye bir kaide yok.Bu tıpkı yapılan tasarımı bir kişinin beğenip diğerinin beğenmemesi gibi bir şey.Yani adamın biri vardır butonlara vakit harcamak istemez, adamın biri vardır butonu beğenmemiştir kendi yapmak ister, adamın biri vardır temasına uygun görmüyorsun vs. vs. lüzumsuz şeylerle ilgilenip, dikkat çekmek yerine yapmadığımız şeyler için başkalarınında hevesini kırmayalım.Burası öneri fikir destek alanı, sorgulama, sebep arama, neden yoklama değil.

İyi hoş diyorsunuzda bu butonları sizin yaptığınızı düşünün,biri gelip bunu alsın iyi olur mu ? İster misiniz böyle birşey?
Bi neden,sebep bulalım ki hatalarını görsün,anlasın,benim fikirim bu konuyu daha fazla uzatmayacağım ama ben yapılan bi çalışmadan,materyal alınmasına çok sinir oluyorum,bunu bu yüzden yazdım...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping