Örümcek Adam ve Avatar Calışması
|
25-04-2014 Saat: 07:51
Avatar çalışması "Batuhann" grafikerimiin aynısı.
Örümcek adam çalışmasıda sanırım sadece üstüne yazı yazmışsınız.
25-04-2014 Saat: 09:57
25-04-2014 Saat: 15:09
DerinDarbe napan la :D bak sana ne göstericem :D
Bu Zeuss'un imzası Buda Ben Yaptım Diye Paylaştığın İmza Arkaplanda Zeuss Yazısı Bile Var :D Bu Batuhann'ın Avatarı ; Bak Buda Senin Avatar Gözükmesin Diye Batuhann Yazısı Kontur Yapmışın :D Bir Çocuğun Derin Darbe Olduğunu Nerden Anlarsınız 1- Konuşmasında Mimik Kullanmıyor " :) :D :( " Gibi 2- Türkçeyi Katlediyor 3- Kelimeleri Kısaltıyoru "Neden , Özür" Yerine "ndn özr" Kullanıyor 4-Abiler , Ablalar Özür Dilerim Bana Suç Atıyorsunuz DerinDarbe Değilim Ben Gibisinden Cümleler Kullanıyor 5-Boş Boş Konuşuyor Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz. Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
25-04-2014 Saat: 15:19
(25-04-2014 Saat: 15:09)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: DerinDarbe napan la :D bak sana ne göstericem :D Adam profesyonel olmuş (: Helal olsun Furkan. Uğraşıpda onca kelimeyi yazmışsın haklısın. Ve bende tanıyorum cümlelerinden , Türkçeyi katletmesinden , ve boş boş konuşmasından. (: Şimdi cevap verir , DerinDarbe kim tanımıyorum diye (: Bak iyi bak Furkan vericek şimdi :D Online olunca (: https://instagram.com/alphazzers
25-04-2014 Saat: 15:25
Bu Aralar Hep Onlineyim Onlar Hep Offline :)
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
25-04-2014 Saat: 15:38
Hocam ben size demedim,
Şimdi bu nickli üye gelicek diyecekki DerinDarbede kim , tanımıyorum diyecek belli bir şey zaten adı çıkmış (: https://instagram.com/alphazzers
25-04-2014 Saat: 16:27
Furkan gerçekten iyi tespit yapmışsın :)
Bu çalışmalara ne diyeceğimi bilmiyorum :D
25-04-2014 Saat: 16:35
Bu kaçıncı ifşam ben bile sayamadım en çok ifşa ettiklerimi rayforumda raya atıyordum oda hemen banlıyordu
İFŞACI diye rütbe olsada bana verseler D: Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
25-04-2014 Saat: 17:30
Sikayet edildin..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi