Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saint Mark's Bistro Görev Sorunu
Merhaba Arkadaşlar. GTA San Andreas Saint Mark's Bistro Görevinde Sorun Yaşıyorum. Sorunum Şu;

Hedef Belirtilen Yere Kadar Uçak ile Gidiyorum. Sonra Siyah Ekran Geliyor ve Oyun Yanıt Vermiyor. Anca Görev Yöneticisi ile Kapatabiliyorum. Normalde Uçak ile Hedefe Gidince Ekranın Sağ Alt Tarafında "Saint Mark's" Yazması Gerekiyor ancak Bende Simsiyah Ekran Geliyor..

Merak Edenler İçin Görev Videosu;

Bu Arada Eklemeyi Unuttum. Oyunda Türkçe Yama Var. Hem Türkçe Halini, Hemde İspanyolca Halini Denedim Görevinde. İkisinde de Aynı Hatayı Verdi. Yani Ekran Siyah.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu oyun ile ilgili bir sorun. Büyük ihtimal IMG dosyalarında eksiklik var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam Bilmem Kaçıncı Göreve Kadar Kesintisiz Geldim Burada mı Hata Çıktı :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence oyun'da sorun var önerim save datalarını alıp yeniden yükle
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-03-2014 Saat: 01:01)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bence oyun'da sorun var önerim save datalarını alıp yeniden yükle

O Kadar Yama, İçerik, ENB... :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende oynuyordum gta sa'yı 2 kere bitirdim hatta bende böyle bir sorun çıkmadı img dosyalarınla oynamışsındır.
Tekrardan kurma ihtimalin varsa tekrardan kur ya da orjinal img dosyalarını indir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-03-2014 Saat: 13:41)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende oynuyordum gta sa'yı 2 kere bitirdim hatta bende böyle bir sorun çıkmadı img dosyalarınla oynamışsındır.
Tekrardan kurma ihtimalin varsa tekrardan kur ya da orjinal img dosyalarını indir.

Tabiki de oynadım img Dosyaları ile. player.img ve gta3.img dosyaları ile oynadım. Skin, Araba Falan Yükledim. data vs. Dosyalarını Değiştirdim..

Bu Arada Orjinal gta3.img dosyası ile sorunu çözmeye çalışacağım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping