Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BossTR v1 Theme Destek.10TL isterlerse verebilirim.
Temadan görüntüler:

wzjmp7.png
K6aZbl.png
xBaZNL.png
xJZpN5.png
wLlp00.png
wMV6b9.png

Tema demo adres: http://destekbizde.10tl.net/

Neden böyle bişey düşündüğümü sorarsanız şuanki tema internette paylaşılmış ve pekde hoş olmayan vbulletin eski bir temadır eyer dilerseniz destek.10tl.net yöneticilerine verebilirim yeni bitirdiğim temayı görüşlerinizi bekliyorum bence üyelerde sevecektir..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler, umarım bu önerimi düşünüp kabul ederler çok mutlu olurum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eski teması varken çoğu alıntı olan bir temayı kullanmazlar bence edit tema bu DF'nin temasını editlemişin zaten eskiden onu kullanıyodun editlemişin
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O temanın ftpsi iptal olduğu için silinmişti bende çok uyuz olmuştum ve kendım kodlamaya karar verdım 0'dan ve 6 günlük bi süre zarfı içinde hazırladım bilip bilmeden alıntı edit tema diye iftiralar atmayın iyi forumlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu sizemi ait şimdi kodlaması güldürmeyin beni menüyü filan sizmi kodladınız yani menü yeni destekforumundu kapandı şuan? xrs çizmişti
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
menü kodlanmış bir şekilde değil bunu belirteyim kendim sadece css ile hizaladım okadar birtek xir's nin yaptığı iconları kullandım bu kadar bundada bi sorun göremiyorum çünkü ne kimsenin emeğini çaldım nede kimsenin emeğine laf ettim iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ftp'si iptal oldu diye birşey yokl daha 3-4 gün önce destekmaster diye bi sitede paylaşıldı ve senin sitende tema kullanılıyodu + 10tl.net uyarlanmışı var .
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
pardonda bunu ordan aldığımı nerden çıkardın sen? illaki bir tema yapıldıysa biyerdenmi alınması gerek ? vede öğeyi denetleden bak bakayım 10tl.net uyanlanmış bir temamı ondan sonra konuş hee paylaşıldı konusuna gelincede paylaşılmış olabilir ben görmedim.Ve ben o temayı 5 6 gün önce yüklemiştim pazar günü ve sen 3 4 gün önce paylaşıldı dedin nasıl bir açıklama yapabilirsin herneyse tartışmaya gerek yok bu konuda soruların bittiyse iyi günler...

konuyu hala uzatıcaksan buyur buda kanıt;

e26km0.png

Konu Linki: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=54440&ssid=124752cc56d35588daff0e041c14ff82

Bunların üzerine hala daha ordan alıntı DF teması diyorsan şikayet edebilirsin iyi günler iyi forumlar tartışma ortamı yaratmaya gerek yok bilip bilmedende bir konu hakkında yorum yapılması mantıklı değildir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu tema paylaşıldımı bilmiyorum ama hoş bir temaymış gerçekten bence paylaşmalısın bana indirme linki varsa verebilirmisin verirsen çok memnun olurum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu temanın paylaşımı yoktur kesinlikle şuanlık paylaşmayıda düşünmüyorum eğer destek.10tl.net adminleri kabul ederlerse onlara vereceğim forumda kullanmaları için kabul etmezlerse paylaşmayı düşünüyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Açıkçası ben burada kullanılmaya layık bir tema olarak görmüyorum. Genede olabilir :) Kötüde demedik :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
haklısınız bu konuda fakat okadarda kötü olduğunu düşünmüyorum iyileştirilebilir bir kaç modifikasyonla yorumunuzu esirgemediğiniz için teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema iyi ama Destek sitesi için özel yapım , Bir önceki tema gibi Sıfırdan yapılması gerek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
zaten sıfırdan yapılmış bir tema fakat bir kaç alıntısı var bunlarda 0 dan yapılıp tamamen 0 olabilir tema yorum için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping