Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] forum arka ve önplan hakkında yardım talebi
merhaba arkadaşlar saglamkafa temasını yükledim fakat arka planı değiştirmek isityorum . Yani arkadaşlar sadece önplan ve arkaplan değiştirmek isityorum. Yani şunun gibi olcak resim aşağıda nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.

forumum: forumglobal.10tl.net

resim :
resimdeki beyazlıklar reklam olamsın die sildim yinede ne olur ne olmaz diye. Fakat genel bilinen bir forum.

vqxg5.png

Not: benim forumun arka ve ön planı aynı olduğu için kötü oyüzden ikisinide değitşiriyorum ve beyazı seçmemin sebebi bazı eklentiler nedeniyle diyeyim en iyisi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynı Resimleri Mi İstiyorsun Oraya Koymak İçin?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkaplanı .body'den, Önplan'ı #Container'den değiştireceksin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-12-2013 Saat: 03:27)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkaplanı .body'den, Önplan'ı #Container'den değiştireceksin.

Sana Daha Acik Anlatiyim Arkaplan Icin Admin KP > Sablon & Stil > Temalar > Saglam Kafa Tema > Global.Css > .body Var En Üstte Onun Altindaki bacground : #838299 url(Resim Linki) Resim Linki Yazdigim Yerdeji Linki Silip Istedigin Arkapalnin Linkini Koy Onplan Icin Global.Css De Containeri Bul Aynisini Yap Bacground Link Deis
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler fakat bunu biliyotdum benim istedğimi arka ve önplanın pngsi yani linkleri
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaslar sorunum cozulmedi yani benim asil istedigm resimdeki on ve arkapkanlarin linklerli cünkü bulamadim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping