Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows xp hata (soru)
Arkadaşlar benim blgisayarım windows xp . Hata ise şu aslında hatar :

Adobe Flash Player inmiyor . (indiğinde hata veriyo)

Skype indirdim açamıyorum . (gönderme hatası veriyo)

Adobe Flash Player i güncelleyemiyorum . (hata veriyo)

ve daha fazlası...

Yardım edin arkadaşlar :( hiçbişey yapamıyorum :(

Capslar :
uxugw.png
iletiyi kapat dedikten sonra bu çıkıyo :
uxuh1.png

flash player i indirebiliyomuşum sadece güncelleemiyorum mesela transformicede güncelle iletisi geldiğinde
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benimkide Win Xp Ama Oluyor Kardeşim Konu Rapor Edilmiştir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bende oluyo senle alakası yok hemde rapor ne alaka ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Caps Eklermisin.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bi dakika indirmeyi deniyim çekiyim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@MajoArmy : Kardeşim adamın hatası sende niye olsun adam kendi sorunlarını çözmeye çalışıyor .

Bi caps iyi olurdu
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
fazla koyamadım capsı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Virüs programı varsa onu bi kapat dene ?
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
olmadı :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Boyle bir makale buldum umarim 10tl.net disina girmez

Adobe flash player indirme ve yükleme sorunu çözümü
Flash player yükleme sorunu(
Kod:
www.adobe.com/go/tn_19166
).
Merhaba internet explorerda flash animasyonları göremiyor ve flash player yüklemenize rağmen dosyaları göremiyor veya flash player’ı yüklemeye çalışırken flash playerı yükleme hatası veren
Kod:
sayfasını ziyaret etmenizi sağlayan bir hata alıyorsanız aşağıdaki işlemeleri gerçekleştirerek flash playeri sorunsuz yükleyebilirsiniz.
Arkadaşlar benim bilgisayarda flash animasyonları göremiyordum flash playeri yükleyemiyordum ne yaptıysam olmamıştı. Fakat azmettim sorunu çözdüm. Bu çok önemli bilgi hiçbir yerde Türkçe yok. Onun için sizlerle paylaşmak istedim.
Flash player yükleyemiyor ve
Kod:
gitmenizi söyleyen ingilizce bir hata mesajı alıyorsanız aşağıdaki işlemleri yapınız.
1-Aşağıdaki adreste bulunan unistal_flash_player.exe dosyasını indirip çalıştırarak mevcut flash plyer dosyalarını kaldırınız.Bu işlemden sonra bilgisayarınızı tekrar başlatmanızı tavsiye ederim.
Kod:
http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=tn_14157&sliceId=2
2-Aşağıdaki adresten SubInACL isimli dosyayı indirip kurunuz.SunInACL dosyası kendini C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools\. Klasörüne kopyalayacaktır.(Windowsunuz D:’ye kurulmuş ise D:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools)
Kod:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e8ba3e56-d8fe-4a91-93cf-ed6985e3927b&displaylang=en
3-Aşağıdaki adreste bulunan Reset_minimal.zip dosyasını indirip açarak, SubInACL’yi kurduğunuz C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools klasörüne kopyalayınız.
Kod:
http://www.adobe.com/support/flashplayer/ts/documents/fb1634cb/reset_minimal.zip
4- reset_minimal.cmd. dosyasını çift tıklatarak çalıştırınız. Bu dosya registerdaki hatalı flash player ayarlarını temizler.
5-Sistemi tekrar başlatın(aslında buna gerek yok ama sistemi yeniden başlatmak her zaman iyidir). Ve geldi son aşamaya
Kod:
http://kb.adobe.com/go/getflashplayer
adresinden flash playeri sorunsuzca yükleyin.
6-Eğer flash player herhangi bir Acitve-x sorunundan dolayı yüklenmezse aşağıdaki adresteki zipli dosyayı indirip açtıktan sonra. Açtığınız dosyayı çift tıklatarak flash playeri kurabilirsiniz.
Kod:
http://www.adobe.com/support/flashplayer/ts/documents/tn_19166/Install_Flash_Player_9_ActiveX.zip
Adobe flash player indirme sorunu ve çözümü firefox için
Adobe Flash Player büyük işletim sistemleri, tarayıcılar, cep telefonları ve cihazlar arasında güçlü ve tutarlı kullanıcı deneyimleri sunan yüksek performanslı, hafif, son derece etkileyici istemci çalışma zamanı olduğunu.
750 milyon Internet’e bağlı bilgisayara ve mobil cihazlara kurulmuştur ve Flash Player kurmak ve onların son kullanıcılarına büyük dijital deneyimler sunmak için örgütler ve bireyler sağlar.
Flash video, içerik ve tam ekran modu ile uygulamalar ile Immersive deneyimleri.
Gelişmiş sıkıştırma teknolojisi ile düşük bant genişliği, yüksek kaliteli video.
Yüksek sadakat gelişmiş metin oluşturma motorunu kullanarak metin.
Bulanıklaştırma için filtreler ile gerçek zamanlı dinamik efektler, DropShadow, Glow, Bevel, Gradient Glow, Gradient Bevel, Deplasman Haritası, Konvolusyon ve Renk Matris.
8-bit video alfa kanalları ile Yenilikçi medya kompozisyonlar.
Blend modları, radyal degrade ve kontur geliştirmeleri.
Ek görüntü formatları: GIF, Progressive JPEG ve PNG.
Adobe Systems Inc artık montajcılar barındırma sağlar. Yani biz kendi indirme sayfasına yönlendiriyorsunuz.
Flash player eski sürümleri
Kod:
http://www.adobe.com/go/tn_14266
adresindeki Adobe indirebilirsiniz
Adobe flash player indirme sorunu ve çözümü internet explorer için
Adobe Flash Player büyük işletim sistemleri, tarayıcılar, cep telefonları ve cihazlar arasında güçlü ve tutarlı kullanıcı deneyimleri sunan yüksek performanslı, hafif, son derece etkileyici istemci çalışma zamanı olduğunu.
750 milyon Internet’e bağlı bilgisayara ve mobil cihazlara kurulmuştur ve Flash Player kurmak ve onların son kullanıcılarına büyük dijital deneyimler sunmak için örgütler ve bireyler sağlar.
Flash video, içerik ve tam ekran modu ile uygulamalar ile Immersive deneyimleri.
Gelişmiş sıkıştırma teknolojisi ile düşük bant genişliği, yüksek kaliteli video.
Yüksek sadakat gelişmiş metin oluşturma motorunu kullanarak metin.
Bulanıklaştırma için filtreler ile gerçek zamanlı dinamik efektler, DropShadow, Glow, Bevel, Gradient Glow, Gradient Bevel, Deplasman Haritası, Konvolusyon ve Renk Matris.
8-bit video alfa kanalları ile Yenilikçi medya kompozisyonlar.
Blend modları, radyal degrade ve kontur geliştirmeleri.
Ek görüntü formatları: GIF, Progressive JPEG ve PNG.
Adobe Systems Inc artık montajcılar barındırma sağlar. Yani biz kendi indirme sayfasına yönlendiriyorsunuz.
Flash player eski sürümleri
Kod:
http://www.adobe.com/go/tn_14266
adresindeki Adobe indirebilirsiniz Adobe flash player indirme ve yükleme sorunu çözümü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler novruz denicem .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform