Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sabite alınabilirmi
Mesela ben şimdi vidiolu ders çekiyorum hepsinide sesli anlatım yapıcam bannerde reklam olduğu için kaldırıldı tekrar çekerim logo yazılı tekrar çekerim Rank yapımını upload ediyorum avatar nasıl yapılır onu çekicem

bunları bir arada toplayıp sabite alabilme şansımız varmı ?
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Grafiker Dersleri Diye Konu Açıp Tek Konuda(güncellerseniz) Olabilir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bunları yetkililer bilebilir ancak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bna kalırsa uğraşma video icin bn 3 gün uğraştım bu durumda http://www.youtube.com/user/BlazesAnqeLL
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2013 Saat: 00:26)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Grafiker Dersleri Diye Konu Açıp Tek Konuda(güncellerseniz) Olabilir

Mesela hepsini tek bi konu altınada toparlıcam HD olucak [ uğraşıyorum ] Grafik derslerinde açıcam sonra bu sabite alınır heralde sabitte öyle bi konu yok çünkü

(09-11-2013 Saat: 00:27)BayBerkant Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bna kalırsa uğraşma video icin bn 3 gün uğraştım bu durumda http://www.youtube.com/user/BlazesAnqeLL

okadar amatör deilim abi zekana hayran kaldım şarkıyı koymaya uğraşmak yerine vidio çekerken şarkı dinletiyosun :O

benimkiler Sesli + HD + Açık Anlatım :)

Bu arada sen imza yapımı diye vidio çekmişin internetten imza alıp sitene koymuşum vay anasını vay :/

Avatar yapımında bi kıyak geçicem şuanda kullandığım avatardan yapıcam herkez istiyor :D

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Amatörsen Camtasia studio video editlemek için güzel bir program ama Sony Vegas Pro harika bir program Camtasia=Photospace Sony Vegas Pro = Cs6 Böyle düşün.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2013 Saat: 00:28)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-11-2013 Saat: 00:26)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Grafiker Dersleri Diye Konu Açıp Tek Konuda(güncellerseniz) Olabilir

Mesela hepsini tek bi konu altınada toparlıcam HD olucak [ uğraşıyorum ] Grafik derslerinde açıcam sonra bu sabite alınır heralde sabitte öyle bi konu yok çünkü

(09-11-2013 Saat: 00:27)BayBerkant Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bna kalırsa uğraşma video icin bn 3 gün uğraştım bu durumda http://www.youtube.com/user/BlazesAnqeLL

okadar amatör deilim abi zekana hayran kaldım şarkıyı koymaya uğraşmak yerine vidio çekerken şarkı dinletiyosun :O

benimkiler Sesli + HD + Açık Anlatım :)

Bu arada sen imza yapımı diye vidio çekmişin internetten imza alıp sitene koymuşum vay anasını vay :/

Avatar yapımında bi kıyak geçicem şuanda kullandığım avatardan yapıcam herkez istiyor :D

bAk Bn 4 Yıldır Video Fln Cekiom 1. HD Olmasını İstiyorsan Fraps Ve CamTasian Olması Lazım Bn Birtek Kendi Kanalımda Deil Birsürü Kanalda Actım Daha Yenisin Sanırım 2. Videolarda CamStudio kullanıodum oda iğrenc oldu ve herzaman editlemek zorunda kaldım onun icin ve fraps programını satın aldım kac dolara unutttum kendini video cekmede geliştir o cooltextten daha sitelere ilk başladığım zaman senin avatar cekecekmişinya iyi olur ok videodan 50 tl para alıodum bn ama bıraktım sınavlar oldugu icin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bandicam'dan çekiyorum camtasia'dan editleyip hd bişekilde yolluyorum :)

Bandicam Full [ Crack ]

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2013 Saat: 00:46)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bandicam'dan çekiyorum camtasia'dan editleyip hd bişekilde yolluyorum :)

Bandicam Full [ Crack ]

kac yıldır camtasiodan atıyorsan ve daha yeni başladıysan Tebrikler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2013 Saat: 00:47)BayBerkant Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-11-2013 Saat: 00:46)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bandicam'dan çekiyorum camtasia'dan editleyip hd bişekilde yolluyorum :)

Bandicam Full [ Crack ]

eskiden minecraft'ta icat bulmaya çalışıp vidio çekerdim bandicamdan direkte atardım şimdi photoshopla ilgili çekiyorum yani sesli önceden 1 kere çektim onuda sildim :D

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2013 Saat: 00:50)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-11-2013 Saat: 00:47)BayBerkant Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bandicam Full [ Crack ]

eskiden minecraft'ta icat bulmaya çalışıp vidio çekerdim bandicamdan direkte atardım şimdi photoshopla ilgili çekiyorum yani sesli önceden 1 kere çektim onuda sildim :D

ozaman hll nediyelim bn bandicam kullanmıyorum İşime Gelmio İndirmesi Kurması ama bu işi cok seviodum ne güzel para geliodu ama sonra format atıldı frapsım gitti :( Ogunden bu gune Hic Video Cekmedim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Okadar video çöpe gitti sildim hepsini movia makerden editledim yani intro ekledim bozuldu camtasia'dan ekledim HD oldu buyrun efenim :)

http://www.youtube.com/watch?v=jEYzNRIC5jc

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2013 Saat: 01:00)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Okadar video çöpe gitti sildim hepsini movia makerden editledim yani intro ekledim bozuldu camtasia'dan ekledim HD oldu buyrun efenim :)

kanalına abone olcam bunda yeter la her vido :) :F
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2013 Saat: 01:07)BayBerkant Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-11-2013 Saat: 01:00)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Okadar video çöpe gitti sildim hepsini movia makerden editledim yani intro ekledim bozuldu camtasia'dan ekledim HD oldu buyrun efenim :)

kanalına abone olcam bunda yeter la her vido :) :F

beğenmişsnizdir umarım :) yarın mümkünse hepsini tamamlıcam

http://www.youtube.com/watch?v=m1wBfbDIevU

Rütbe yapımıda hazır yarın diğerlerini yapıcam :)

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel kanalına ortak arıyomusun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2013 Saat: 18:21)BayBerkant Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel kanalına ortak arıyomusun

Yok :D

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2013 Saat: 18:50)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-11-2013 Saat: 18:21)BayBerkant Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel kanalına ortak arıyomusun

Yok :D

:D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping