Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
türkticaret.net Fiyaskosu
Türkticaret.net ten yaklaşık 4 ay kadar önce 2 domain almıştım.Diğer bir kaç kaliteli firmaya oranla biraz daha yüksek bir fiyattaydı.Bende daha sonralardan başım ağırmasın turkticaret bilindik 3,5 kuruş için destekten olmayayım dedim ama demez olaydım.Türkticaret aldığım domainlerin name serverlerini yönlendirmek için ek ücret talebinde bulundular.Yani daha bir açık söyleyişiyle domaini bir sunucuda kullanabilmem için benden heryerde ücretsiz olan işlem adına ücret talebinde bulundular.Sanırım beni yoldaki vatandaş sandılar.Bende sırf böyle bir işleme bile ücret istedikleri için işi inata bindirip ücret vermek yerine oradaki domainimin dns lerini ihs deki domainime yönlendirdim ve ihsden bir köprü kurarak o domainimi sunucuda çalışır hale getirdim.Son zamanlarda bir ns değşikliği daha gerekti ancak kalan tüm domainlerimin süreleri bir hayli az kaldığı için köprü riski almayıp dns leri IP no ları ile tanımlamayı düşündüm.Yaptım ama malesef yine bir köprü domain aracılığıyla.Yani turkticaretten aldığım her domaini bir sunucuda çalıştırmak için bir domaini köprü olarak harcıyorum.Dahası bugün bir destek talebi açtım ve cevap saat aralıkları mı dersin, departman yöneticisinin benimle konuşma tarzı mı dersin...

Diyeceğim şudur;
Müşterilerinize gerçek birer müşteriye davranılması gerektiği gibi davranın.Bu işi hayrına yapmıyorsunuz.Talep ettiklerinizi yerine getiriyoruz ve daha sonrasında bizim isteklerimizi yerine getirmenizi bekliyoruz.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhabalar,

Firmayı daha önce duymamıştım, fakat ben olayı anlayamadım, örneğin webhost ns leri vardır, ns1, ns2 diye. Bunları kullanmak için firma bir ücret mi talep etti? Siteyi inceledim, ama sitenin tasarımında da hayır göremedim. Kurumsal bir firma mı acaba? Yoksa, normal kendi çapında mı? Sorularım biraz fazla oldu, mazur görün. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Paramızla rezil oluyoruz. Tek söylenecek budur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2013 Saat: 20:21)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Paramızla rezil oluyoruz. Tek söylenecek budur.

Tam anlamıyla doğru tabir.

(07-11-2013 Saat: 19:31)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,

Firmayı daha önce duymamıştım, fakat ben olayı anlayamadım, örneğin webhost ns leri vardır, ns1, ns2 diye. Bunları kullanmak için firma bir ücret mi talep etti? Siteyi inceledim, ama sitenin tasarımında da hayır göremedim. Kurumsal bir firma mı acaba? Yoksa, normal kendi çapında mı? Sorularım biraz fazla oldu, mazur görün. :)

Firma Türkiye kitlesi altında oldukça geniş kitlelere hitap eden köklü geçmişi olan büyük bir firma.
Aynen öyle free hostlardan açtığın o ücretsiz olan ns yönlendirme işlemi orada ücrete tabi.Kurumsal bir firma.Estağfurullah.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
TaaRuz Adminim Çok Çok özür diliyorm yeri deyil biliyorm ama bu konumu incelermisiniz ? 1 haftadan çok oluyor açalı :)

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=48209&highlight=footer+%C5%9Fikayet
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2013 Saat: 22:17)*AngelOfDeath* Nickli Kullanıcıdan Alıntı: TaaRuz Adminim Çok Çok özür diliyorm yeri deyil biliyorm ama bu konumu incelermisiniz ? 1 haftadan çok oluyor açalı :)

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=48209&highlight=footer+%C5%9Fikayet

Diğer sitelere sadece admin nickli adminin müdehale şansı var.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamamdır,Kusura bakma rahatsız ettim iyi akşamlar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu siteyi ilk kez duydum.
sizden başka kullananlar memnun mu ? belki almalarının bi nedeni vardır
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2013 Saat: 22:38)Cagla Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bu siteyi ilk kez duydum.
sizden başka kullananlar memnun mu ? belki almalarının bi nedeni vardır

Eminim domaini aldıktan sonra bir çok kişi bu hüsranı yaşıyor.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform