07-11-2013 Saat: 19:08
Türkticaret.net ten yaklaşık 4 ay kadar önce 2 domain almıştım.Diğer bir kaç kaliteli firmaya oranla biraz daha yüksek bir fiyattaydı.Bende daha sonralardan başım ağırmasın turkticaret bilindik 3,5 kuruş için destekten olmayayım dedim ama demez olaydım.Türkticaret aldığım domainlerin name serverlerini yönlendirmek için ek ücret talebinde bulundular.Yani daha bir açık söyleyişiyle domaini bir sunucuda kullanabilmem için benden heryerde ücretsiz olan işlem adına ücret talebinde bulundular.Sanırım beni yoldaki vatandaş sandılar.Bende sırf böyle bir işleme bile ücret istedikleri için işi inata bindirip ücret vermek yerine oradaki domainimin dns lerini ihs deki domainime yönlendirdim ve ihsden bir köprü kurarak o domainimi sunucuda çalışır hale getirdim.Son zamanlarda bir ns değşikliği daha gerekti ancak kalan tüm domainlerimin süreleri bir hayli az kaldığı için köprü riski almayıp dns leri IP no ları ile tanımlamayı düşündüm.Yaptım ama malesef yine bir köprü domain aracılığıyla.Yani turkticaretten aldığım her domaini bir sunucuda çalıştırmak için bir domaini köprü olarak harcıyorum.Dahası bugün bir destek talebi açtım ve cevap saat aralıkları mı dersin, departman yöneticisinin benimle konuşma tarzı mı dersin...
Diyeceğim şudur;
Müşterilerinize gerçek birer müşteriye davranılması gerektiği gibi davranın.Bu işi hayrına yapmıyorsunuz.Talep ettiklerinizi yerine getiriyoruz ve daha sonrasında bizim isteklerimizi yerine getirmenizi bekliyoruz.
Diyeceğim şudur;
Müşterilerinize gerçek birer müşteriye davranılması gerektiği gibi davranın.Bu işi hayrına yapmıyorsunuz.Talep ettiklerinizi yerine getiriyoruz ve daha sonrasında bizim isteklerimizi yerine getirmenizi bekliyoruz.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...