Yorum Sayısı: 2,689
Konu Sayısı: 493
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 2 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
next155
SanalPara (SP): 1 SP
Tamam %40 TaaRRuz adminimiz verdi ancak %30'da DieseL kullanıcısı vermiş. Sebep "arama yapmadan konu açmak" diye her arama yapmadan konu açana böyle ceza mı vermeye başladınız. Yeter ya gelen vuruyor giden vuruyor durayım beni gördükce sinirlensinler neden halen gitmedi diye durdum / kaldım ancak onlarda gördükce uyarı veriyor. Multi hesaptan devam edeyim diyeceğim olmaz. Mecbur bu hesaba devam ediyorum ancak bu %70 uyarı bitesiye kadar gelmicem bakalım daha neler yapacak maksat DENEME.. İyi Forumlar Arkadaşlar. Kendinize iyi bakın. DieseL kardeşim Post Kasma Tamam :) :)
Yorum Sayısı: 923
Konu Sayısı: 145
Rep Puanı:
48
0 mesaj içinde 1 teşekkür verildi.
Batuhan HD
Haklısınız Edward 'dabana verdi arkadasımın forumu sitevermemis bendedim siteyi sonra yardım ettim %40 verdi
Yorum Sayısı: 2,689
Konu Sayısı: 493
0 mesaj içinde 2 teşekkür verildi.
next155
Destek.10TL.NeT Eskisi gibi değil artık her yönetici olan üyeye uyarı veriyor.
Yorum Sayısı: 3,620
Konu Sayısı: 281
Rep Puanı:
327
0 mesaj içinde 54 teşekkür verildi.
SanalPara (SP): 29 SP
Kimseyi zorla tuttuğumuz yok.Ücretsiz forum açma imkanına böyle mi teşekkür ediyorsunuz.Beğenmeyen gidebilir.Her cümlenin sonunda smile kullanmayı bırakmaya çalış.Konuyu kilitliyorum.Kimseye de post kasıyor diye iftira atmayalım..
Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir.. Hz.Muhammed (s.a.v)
Yorum Sayısı: 1,357
Konu Sayısı: 210
Rep Puanı:
59
Teşekkürler: 2
1 mesaj içinde 14 teşekkür verildi.
DieseL
SanalPara (SP): 11 SP
Özür dilerim kilitli konuya yazıyorum. Ozel mesajdaki tavrindan dolayi % 20 daha verdim.
Hayirli olsun