Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%70 Uyarım
Tamam %40 TaaRRuz adminimiz verdi ancak %30'da DieseL kullanıcısı vermiş. Sebep "arama yapmadan konu açmak" diye her arama yapmadan konu açana böyle ceza mı vermeye başladınız. Yeter ya gelen vuruyor giden vuruyor durayım beni gördükce sinirlensinler neden halen gitmedi diye durdum / kaldım ancak onlarda gördükce uyarı veriyor. Multi hesaptan devam edeyim diyeceğim olmaz. Mecbur bu hesaba devam ediyorum ancak bu %70 uyarı bitesiye kadar gelmicem bakalım daha neler yapacak maksat DENEME.. İyi Forumlar Arkadaşlar. Kendinize iyi bakın. DieseL kardeşim Post Kasma Tamam :) :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-10-2013 Saat: 19:15)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam %40 TaaRRuz adminimiz verdi ancak %30'da DieseL kullanıcısı vermiş. Sebep "arama yapmadan konu açmak" diye her arama yapmadan konu açana böyle ceza mı vermeye başladınız. Yeter ya gelen vuruyor giden vuruyor durayım beni gördükce sinirlensinler neden halen gitmedi diye durdum / kaldım ancak onlarda gördükce uyarı veriyor. Multi hesaptan devam edeyim diyeceğim olmaz. Mecbur bu hesaba devam ediyorum ancak bu %70 uyarı bitesiye kadar gelmicem bakalım daha neler yapacak maksat DENEME.. İyi Forumlar Arkadaşlar. Kendinize iyi bakın. DieseL kardeşim Post Kasma Tamam :) :)

Konuya dönün, verdiğiniz tepkiyi inceleyin. Sonuca varırsınız..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Haklısınız Edward 'dabana verdi arkadasımın forumu sitevermemis bendedim siteyi sonra yardım ettim %40 verdi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Destek.10TL.NeT Eskisi gibi değil artık her yönetici olan üyeye uyarı veriyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kimseyi zorla tuttuğumuz yok.Ücretsiz forum açma imkanına böyle mi teşekkür ediyorsunuz.Beğenmeyen gidebilir.Her cümlenin sonunda smile kullanmayı bırakmaya çalış.Konuyu kilitliyorum.Kimseye de post kasıyor diye iftira atmayalım..

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Özür dilerim kilitli konuya yazıyorum. Ozel mesajdaki tavrindan dolayi % 20 daha verdim.
Hayirli olsun
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping