https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şu anda forum hesabınız yasaklı durumdadır
Şu anda forum hesabınız yasaklı durumdadır. Yasak Nedeni: Bilinmeyen
Yasak sonu:: Bilinmeyen

sürekli üyeligimin üstünde bu yazıyor yeni üyelik açtın yine bu yazıor nasıl düzelticem bilmiorum banlılara baktım banlı deilim sitenin yöneticisiyim herşeye girip çıkabiliorum fakat böle yazıor üstte buyrun ss belki ip ban yemişimdir die ipi filanda kontrol ettim yememişim noldu anlamadım bi yardımcı olursanız sevinicem
bide googlede sitemi aratıorum çıkıor ama 10tl.destek yazıor dediginiz gibi yaptım düzelmedi genel konfiregasyondan herşeyi ayarladım yine öle yazıor bi yardım

imageshackbp.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Header kodlarında bir oynama yaptınız mı ? Kopyala yapıştır biçiminde
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hayır oynama yapmadım ama duyuru filan ekledim tabi

header ım böle

<a name="top" id="top"></a>
<div id="header">
{$welcomeblock}
<div id="content">
{$pm_notice}
{$bannedwarning}
{$bbclosedwarning}
{$unreadreports}
{$pending_joinrequests}
<navigation>
<br />

edit sorunum düzelldi banned kısmını kaldırdım tamam oldu ama tek sorunum var hala
bide googlede sitemi aratıorum çıkıor ama 10tl.destek yazıor dediginiz gibi yaptım düzelmedi genel konfiregasyondan herşeyi ayarladım yine öle yazıor bi yardım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Google'ın seni indexlemesi gerekiyor. 1-2 gün bekle düzelir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şablonlardan > Ana Sayfa Şablonlar > İndex tıklayın <title></title> yazan yer böyle olmalı <title>{$mybb->settings['bbname']}</title> eğer değilse düzeltiniz
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
peki birşey sorucam googlede en üst sayfaya çıkmak istiorum google kendi indexlermi beni ? bedava site oldugu için
bide googlede http://www.google.com/intl/tr/add_url.html bu siteden ekledim ama kabul edermi bilmiorum bide bu siteden sürekli yazıp tıkladım https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url işe yararmı bilmiorum girip güncellemem gerekir mi biri ayrıntılı açıklarsa iyi olucak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O olmaz işte :D Link başına ücret vermen gerekir.
Örnek :
Google'a para verirsin 10tl verdin diyelim ve üsttesin.
Birisi geldi google'a Cartoon yazdı ve senin forumuna girdi senin verdiğin 10 tl kredindir ve bundan 10kuruş düşer. (Her link ayrı ücretlendirilir. Cartoon yazar 10kuruş kaybedersin, çizgi film yazıp girer 3 TL kaybedersin gibi)

Etiketleme sistemi var. Konun için etiketleme yapıyorsun fakat bu hapse kadar gidiyor. Bir nevi dünyanın en büyük 2. sitesi olan Google'ı kandırmış oluyorsun.

Yani en üstte ancak para vererek çıkabilirsin :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
By benjaminin sitesi baya üst seviye o nasıl olmuş wolfteamfrmhack
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üst sıralara çıkmak o kadar kolay değil bununla ilgili milyonlarca makale kitap vs yazıldı üst sıralara çıkmak için googlenin sisteminin iyi bilinmesi ve seo tekniklerinin bilinmesi gerekiyor para vermekden bahsettiniz öyle birşey olduğunu sanmıyorum çünkü rüşvete girer milyonlarca site söz konusu sitenizi googleye kaydetmeniz gerekmiyor sitelerimiz 10tl sitesinin subdomain hali olduğu için 10tl nin uzantısı olarak görülüyor kendisi yayınlanıyor bide üst sıralara her siteyi çıkarmaz google özgün içerik yazan ve onun değer verdiği siteleri çıkarır bunun için de pr sistemi çıkarılmış kimin prsi çoksa o üste çıkar
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping