Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Semih Yıldırım Forum Teması Çizimi Çizim V1 Tema V5
Semih Yıldırım Forum Teması Çizimi Çizim V1 Tema V5,Çok uğraşmadım sade ve hoş yapmaya çalıştım kodlayacak varsa öm ile konuşabiliriz,yorum atsın :)

NOT: Uzman Bayi Adlı Hakanla Sitemde 76 Bin Üye Oldu,Onun Temasıda Buydu Linki Bilenler Bakabilir,Kendi Tasarımımı Süper Editledim :)

9v1n4nd.jpg
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
colossal teması resmen panel colossaldan kesip almışsınız forumbitde öyle eline spalık
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu collasal editmi ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
collosal yapılmadan daha önce ben bu siteyi açmış temasını kodlamıştım ;)
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biraz mantıklı konuşalım istersen. Forum bit aynı ikonlarına kadar. Kullanıcı paneli her şeyiyle aynı. Ve nedense resmin üzerine koyduğun besbelli. İkonlar dahi öyle. Kullanıcı paneli beyaza boyanmış ve ikon eklemişsin. Hayır anlamıyorum buradaki amaç ne ?
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2013 Saat: 23:20)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biraz mantıklı konuşalım istersen. Forum bit aynı ikonlarına kadar. Kullanıcı paneli her şeyiyle aynı. Ve nedense resmin üzerine koyduğun besbelli. İkonlar dahi öyle. Kullanıcı paneli beyaza boyanmış ve ikon eklemişsin. Hayır anlamıyorum buradaki amaç ne ?

+Ekleme:

Bak kardeşim. Senin banını açacaklarını söylediler hadi neyse karşı çıkmadık. Fakat senden adam olmaz. Ciddi diyorum alınacaksan buyur, Yaptığın emek hırsızlığından başka birşey değil. Beyaza boyanan kısımlar var ve üstlerine paint ile ikon konulmuş.

Fakat diğer üst yöneticiler gelsin bir sonuca varırız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2013 Saat: 23:40)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2013 Saat: 23:20)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biraz mantıklı konuşalım istersen. Forum bit aynı ikonlarına kadar. Kullanıcı paneli her şeyiyle aynı. Ve nedense resmin üzerine koyduğun besbelli. İkonlar dahi öyle. Kullanıcı paneli beyaza boyanmış ve ikon eklemişsin. Hayır anlamıyorum buradaki amaç ne ?

+Ekleme:

Bak kardeşim. Senin banını açacaklarını söylediler hadi neyse karşı çıkmadık. Fakat senden adam olmaz. Ciddi diyorum alınacaksan buyur, Yaptığın emek hırsızlığından başka birşey değil. Beyaza boyanan kısımlar var ve üstlerine paint ile ikon konulmuş.

Çok mu ağır konuşmuşsunuz sanki? Yine de katılıyorum, bana da yalan gibi geldi. Kullanıcı paneli herşeyiyle aynı ve yorumuna bir bakıyorum ondan önce yaptım diyorsunun, emek hırsızlığı yapıyor isen ve bu kanıtlanırsa bundan sonra banının açılacağını hiç sanmıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hani bir söz vardır .. Alıntı yaparak sadece asıl sahibini yüceltmiş olursunuz ya, şu anda xrs ve xfeyz herkesin gönlünde daha iyi yerlere geldi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2013 Saat: 23:40)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

+Ekleme:

Birşey deme hakkında yok benim banımın açılıp açılmaması seni hiç ilgilendirmez,buna üst görevliler karar verir adamlıgımada daha 15 yasındayım diyipte 9 yasında çıkan bir çoluk,çocuk karar veremez ;)
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu haddinden fazla amacından çıkıyor.Alıntılar mevcut görünüyor ama hangi taraf doğru söylüyor?

Herkes saygısını korusun.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Akıl yaşta değil baştadır dostum. Madem kendine bu kadar güveniyorsun psd'sini rica ediyorum senden. Ayrıca şunu hiç unutmaki Bu tema sana ait olsa bile senden önce kendisi yapıp paylaşan varsa o tema direk onundur ki burada zaten tema senin değil. bunu unutma diye söyledim.
Kendine güveniyorsan, ben yaptım diyorsan kanıt göstermeni rica ediyorum.

XR's ye sordum bizzat. Lütfen psd ver. Yetmedi sorarım sana neden beyazın üstüne resim eklenmiş şekilde ? bunu anca tasarıma yeni başlayanlar yapar. Bu konuyu daha fazla uzatmanın bir manası yok. Nefsine kanmışsın sen bir kere.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping