Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cevaplar mısınız :)
Merhaba arkadaşlar şimdi ben foruma bir sohbet kutusu ekledim ama sohbet kutusunun üstünde Shout Box yazıyor (Başlık gibi) ben o yazı yerine Sohbet Kutusu veya başka bir şey yazabilir miyim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site Adresiniz Nedir ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2013 Saat: 22:07)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Site Adresiniz Nedir ?

www.forumgaf.10tl.net buyurun forum her şeyi düzgün yapmaya çalıştım bir tek sohbet kutusu adını değişemedim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bildiğim Kadarıyla Şablonlar > Genel Şablonlar > Myshoutbox_Start
Gibi Bir Kod Var. Oradan Yapılıyordu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şablonlardan genel şablonlara gel oradan mysb_shoutbox a gir. "{$lang->mysb_shoutbox}" Yazan yeri istediğin yazıyla değiştir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şablonlara girin ordan genel şablonlara girin orda shoutbox vardır oraya girip ctrl f yapıp {$lang->mysb_shoutbox} bunu arayın o kodu sohbet diye değiştirebilirsiniz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2013 Saat: 22:24)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şablonlardan genel şablonlara gel oradan mysb_shoutbox a gir. "{$lang->mysb_shoutbox}" Yazan yeri istediğin yazıyla değiştir.

Teşekkürler, benim de aradğım cevaptı.:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kardeş kullandığın temanın adı nedir çok güzelmiş .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2013 Saat: 22:27)HanJin Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-07-2013 Saat: 22:24)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şablonlardan genel şablonlara gel oradan mysb_shoutbox a gir. "{$lang->mysb_shoutbox}" Yazan yeri istediğin yazıyla değiştir.

Teşekkürler, benim de aradğım cevaptı.:)

rica ederim ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping