Yorum Sayısı: 489
Konu Sayısı: 127
Rep Puanı:
3
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
ppphhh
SanalPara (SP): 0 SP
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak şimdi mesela ben forumumda bir tema kullanıyorum bu temada postbit üstte ama ben sol yan tarafa aldım yada üst bölümde Portal bölümü var ben oradan Portalı kaldırdım bunlar bir sorun teşkil eder mi bunu sorma sebebim tema konularında tema üzerinde değişiklik yapmayın vs vs yazıyor ben bunları değiştirince sorun olur mu :) Teşekkür ederim
Yorum Sayısı: 9,531
Konu Sayısı: 936
Rep Puanı:
439
Teşekkürler: 17
29 mesaj içinde 1063 teşekkür verildi.
Ripbyrustavi
SanalPara (SP): 951 SP
portalda değişiklik yapabilirsiniz ama footeri ellemeyin benden söylemesi aksi taktirde forumunuz silinebilir footeri ellemediğiniz sürece sorun çıkmaz :)
Yorum Sayısı: 1,250
Konu Sayısı: 51
Rep Puanı:
54
Rikudo
Sitenizde hiçbir sıkıntı olmayacaktır. ancak footeri ellerseniz büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. o sadece önemlidir. istediğiniz footeri - portalı kullanma hakkınız var. ancak. footerdaki şeyleri silmeyin.
saygılar.
Yorum Sayısı: 10,058
Konu Sayısı: 661
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 81
113 mesaj içinde 625 teşekkür verildi.
Ciri
SanalPara (SP): 116 SP
İstediğiniz Yeri Değiştirmekte Özgürsünüz Hatta Temayı Komple Yeni Tema Gibi Yapın ancak Arkadaşında Dediği Gibi Sadece Footer'daki Yapımcı ve Mybb Linklerini Ellemeyin. Aksi Halde Hiçbir Mybb Forumundan Destek Alamamakla Beraber Forumunuz Silinir yada Kapanır.
Yorum Sayısı: 489
Konu Sayısı: 127
Rep Puanı:
3
ppphhh
Teşekkür ederim arkadaşlar emeğe her zaman saygım var o bölümü silmem tema yapımcılarını falan dediğim gibi ufak değişiklikler Postbit vs vs