https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba, Biraz Bakabilirmisiniz
Merhaba, arkadaşlar burdan yöneticilere bir kaçşey söylemek istiyorum asıl hesabım olan mR.BobMarLey multi hesap yüzünden banlandı fakat ben böyle birşey yaptığımdan dolayı çok pişmanım ve herkezden özür diliyorum ve yönetici arkadaşlardan tek ricam var rica etsem beni affedip banımı açabilirlermi en azından süreli hale getirebilirlermi azıcık hatrım varsa arkadaşlar bu forumda umarım açarlar yaptığımdan pişmanım yöneticiler umarım banımı açarlar herkeze iyi günler iyi forumlar...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
1 Multi Hesap Daha Açarak Ban Sürenizi Uzattığınızın Farknda mısınız?
Sanırım Bu Hesap "Daisuke" Banlanacak ve BobMarley'in Ban Süresinin Bitmesini Bekleyeceksiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-07-2013 Saat: 09:58)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1 Multi Hesap Daha Açarak Ban Sürenizi Uzattığınızın Farknda mısınız?
Sanırım Bu Hesap "Daisuke" Banlanacak ve BobMarley'in Ban Süresinin Bitmesini Bekleyeceksiniz.

Mr.BobMarLey' hesabının süresiz olduğunu belirtmek isterim ondan bu hesabı açıp konu açıp pişman olduğumu belirtmek istedim iyi forumlar...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bildiğim Kadarıyla Multi Hesaptan En Fazla 1 Ay Ban Olurdu ancak Siz Süresiz Yediyseniz Bu Yönetim'e Bağlı.
Herhangi Bir Yetkiliyle Görüşün.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-07-2013 Saat: 10:01)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bildiğim Kadarıyla Multi Hesaptan En Fazla 1 Ay Ban Olurdu ancak Siz Süresiz Yediyseniz Bu Yönetim'e Bağlı.
Herhangi Bir Yetkiliyle Görüşün.

Konu altından bilgilendirileceğimdir umarım bekliyorum :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ban süresi kalıcı,konu kilit.Yapmadan önce düşünecektin.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping