Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Süper temamda eksiklik var mı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekürler :)):))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
colossal v3 edit değil mi bu ?? :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
evt ?

Senin temandan bin kat daha iyi hocam :D Ezmeye mi çalışıyosun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
başarılar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eyvallah.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1. Si Ben Footer'da MyBB ile İlgili Bişey Göremedim.
2. Sözlerinize Dikkat Edin Yoksa Rapor Edeceğim.
3. Edit Temanın Nesi Bin Kat İyi. Gerçek Temanın Üzerinde Oynamaktansa Git Default Editle.
4. Varmıydı Bilmiyorum ancak Footer'daki Yapımcılar Neden Yok ???
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 21:09)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1. Si Ben Footer'da MyBB ile İlgili Bişey Göremedim.

Temanın aslında yoktu editleyince eklemek istemedim..

(11-07-2013 Saat: 21:09)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1. Si Ben Footer'da MyBB ile İlgili Bişey Göremedim.
3. Edit Temanın Nesi Bin Kat İyi. Gerçek Temanın Üzerinde Oynamaktansa Git Default Editle.
4. Varmıydı Bilmiyorum ancak Footer'daki Yapımcılar Neden Yok ???

Default temam var zaten sıfırdan yapılmış :DS:ADASD:SADSA:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
pek iyi değil phoshoptan çiz sonra kodla derim. beğenmedim eline sağlık bu arada laflarına dikkat et.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temanın aslında yok ama temanın tamamı sizin değil.

Süper temam diyorsunuz 5-6 yer editlemişsiniz oda göze girmiyor. Edit bu ve çoğu yer colossal'ın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 21:11)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: pek iyi değil phoshoptan çiz sonra kodla derim. beğenmedim eline sağlık

Kafam eserse yaparım .Eyvallah yorumun için.

(11-07-2013 Saat: 21:12)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temanın aslında yok ama temanın tamamı sizin değil.

Süper temam diyorsunuz 5-6 yer editlemişsiniz oda göze girmiyor. Edit bu ve çoğu yer colossal'ın

Edit mi demedik? :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendi temanız gibi gösteriyorsunuz edit demiş olabilirsiniz ama öyle bir anlatmışsınki Temayı kendiniz yapmışsınız gibi :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 21:14)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendi temanız gibi gösteriyorsunuz edit demiş olabilirsiniz ama öyle bir anlatmışsınki Temayı kendiniz yapmışsınız gibi :D

Sizin editlediğiniz yaptığınız temalarıda gördüm. Sen böyle sağlam tema editle :) Ne istersen iste benden.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sen bu temaya sağlam diyorsan mybb işini bırak derim :D colossal v3de moda oldu vallahi
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 21:17)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sen bu temaya sağlam diyorsan mybb işini bırak derim :D colossal v3de moda oldu vallahi

:D Sizlerle uğraşmayı özlemişim. :D Her geldiğimde kavga edilmez ki arkadaş. Mybb'yi senden mi öğreneceğim la bana bırak diyorsun ah ah :D Hiç bir bilgisi olmayan yetme kişilerle uğraşıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle yetkiliye kafa tutan sen. Bana karşı çıkıp Sağlam editle diyen sen. Ve forumun mafyasıymış gibi konuşup ağzını açtıran sen.

Üst yetkilileri konuya çağırıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
laflarına dikkat et seninmi bilgin cok 2-3 edit çekmişin süper temamda eksiklik varmı diyosun ilk önce konu başlığını düzenle insan önce colossal v3 edit temamda eksiklik varmı yazar mybbyi senden iyi biliyorumdur eminim temalarıma bir bak gör marquesmisin nesin artık neden banlı olduğunu bilmiyorum hiç bilgim yokmu? o zaman konularıma ve yardımlarıma bak.son zamanlarda 4-5 tema kodladım? mybbyi benden öğreneceksin diye bişe demedim yaptığın temamı sağlam beğenmemiş olabilirler editmi demedikmiş laflarına dikkat etmeni ve kimsenin bilgisiyle dalga geçmemeni öneririm.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam beyler ben gidiyorum :D

Hee benim sanmayın ki internet hayatım Destek.10tl.net ile ilgili değildir :D

Burada sadece vakit geçiririm :D :D Eğlence..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen edit İstiyorsan Buyur İstediğin Edit Olsun ;
Kod:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=38145&pid=223842#pid223842

Buyur Bence En İyi Colossal Edit. Demoyu Kapatmış Al Buda Demo :)
http://kodeneme.10tl.net/index.php
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 23 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping