Yorum Sayısı: 743
Konu Sayısı: 44
Rep Puanı:
3
Teşekkürler: 16
11 mesaj içinde 40 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
#Ares#
SanalPara (SP): 34 SP
28-06-2013 Saat: 02:15
(Son Düzenleme: 28-06-2013 Saat: 02:17, Düzenleyen: #Ares#.)
(28-06-2013 Saat: 02:13)xFeyz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şöyle anlatayım tolga. Bu tema warez bir tema, temanın satışı yok anlatabildim mi. Bir siteye özel yapılmıştı. Sinancığın warez halini indirmiş, warez citrus temasından color-picker eklemiş. editlemiş sana satmış. seni kazıklamış yani. anlatabildim mi ? sen mağdursun şu an
sonuç önemli satın aldınmı aldım paylasımı yaptınmı yaptım sinanın warez tema ile yaptığımı bilmiyorum bana bunu yaptı bende aldım yani buraya tutupta satın almadığım bir temanın warezini koymadım anlayabiliyormusun en azından senin gibi tutup kendim çalmıyorum aramızdaki fark bu
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)
İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)
Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Yorum Sayısı: 2,554
Konu Sayısı: 218
Rep Puanı:
77
Teşekkürler: 0
2 mesaj içinde 19 teşekkür verildi.
HonoraryMore
SanalPara (SP): 95 SP
Hocam en azından 2-3 kod 2-3 renk değiştiripte verseydiniz. Belki warez olduğu anlaşılmazdı .
Yorum Sayısı: 173
Konu Sayısı: 16
Rep Puanı:
7
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
xFeyz
SanalPara (SP): 0 SP
şu anda warez kullanıyorsun, kullandırtıyorsun. sinana para vermiş olman warez'den çıkartmaz bu temayı. bildiriyorum
Yorum Sayısı: 1,357
Konu Sayısı: 210
Rep Puanı:
59
Teşekkürler: 2
1 mesaj içinde 14 teşekkür verildi.
DieseL
SanalPara (SP): 11 SP
İlk önce Onur Ledri Furkomm üçünüze yakıştıramadım. Lisanslı bir temayı düzenleyerek biz yaptık diye paylaşıma sunuyorsunuz. Bu tema ücretli tema sadece header footer düzenlemişiniz. Düzenleme deseydiniz bari, Özellikle Furkomm'un kulaklarını fena çekicem.
Rep Puanı:
3
#Ares#
(28-06-2013 Saat: 02:16)xFeyz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şu anda warez kullanıyorsun, kullandırtıyorsun. sinana para vermiş olman warez'den çıkartmaz bu temayı. bildiriyorum
Bildirebilirsin aynı şekilde xrs temasındaki butonlar değişmese bende bildireceğim dert etme önce aynada bak kendine derim
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)
Yorum Sayısı: 173
Konu Sayısı: 16
Rep Puanı:
7
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
xFeyz
SanalPara (SP): 0 SP
28-06-2013 Saat: 02:18
(Son Düzenleme: 28-06-2013 Saat: 02:24, Düzenleyen: HonoraryMore.)
beyler olay şu. wweforums sitesi mybb iken kendisine özel tema yapıyor. bu tema satılmıyor. ama tema wareze düşüyor. sinan abileri bu temayı indiriyor, warez citrusdan color-picker ekliyor. ve ares abinize kakalıyor. o da burda paylaşıyor. MyBB.Biz yani MTR'nin (argo küfür kullanmayalım) burda görebilirsiniz & warezci kimmiş canlarım bunları da görebilirsniiz
İnSiDe (Samed)
10tl.net dışı link vermeyelim.
Rep Puanı:
3
#Ares#
(28-06-2013 Saat: 02:18)xFeyz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: beyler olay şu. wweforums sitesi mybb iken kendisine özel tema yapıyor. bu tema satılmıyor. ama tema wareze düşüyor. sinan abileri bu temayı indiriyor, warez citrusdan color-picker ekliyor. ve ares abinize kakalıyor. o da burda paylaşıyor. MyBB.Biz yani MTR'nin şerefsizliğini burda görebilirsiniz & warezci kimmiş canlarım bunları da görebilirsniiz
İnSiDe (Samed)
mybb.samedbayram.tk
formulabir.net
guvercinforum.net
Haybe mütazel şimdi birşey derdim sana ama okdar düşük seviyene inemicem dön temalarına bak neonglow temasını warezi alıp editlerken düşünecek bak şimdi audeo'ya seni nasıl şikayet ediyorum mctr dön bakalım yaptığınız çoğu tema alıntı warez neyine konusuyorsun hala anlamış değilim anlayan sivrisinek saz anlamayana davul zurna az ;)
Yorum Sayısı: 2,554
Konu Sayısı: 218
Rep Puanı:
77
2 mesaj içinde 19 teşekkür verildi.
HonoraryMore
SanalPara (SP): 95 SP
Ortada warez bir tema söz konusu . mybb de warez kullanmak yasak olduğu için konuyu kapatıyorum . Tartışmların uzmamasını rica ediyorum .