Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
can sıkıntısı imza tasarımı :D
5h99d.png
Kod:
http://www.resimagaci.com/img/5h99d.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok basit.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pek beğenmedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bumu basit zoru merak ettim

3f9hjj.png
f3dvtp2.png
tvr23j3.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İşte böyle diyenleri ve eleştirilere açık olamayanları hiç sevmiyorum.Eğer "Basit" yorumunu almak istemiyorsan konunun başında belirt,bana göre evet çok basit.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
senin tasarımlarına bakınca bunu yapman imkansız görünüyor ve yoruma açığım fakat basit olmadığını sana gösterdim farkındaysan kaç tane katman oluşuyor resim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burada işe benim tasarımlarımı katmayacaksın yapmam yapmamam önemli değil ben kendi yorumumu söylüyorum "basit" :) Kaç katmandan oluştuğu zor olduğu önemli değil önemli olan ortaya çıkan SONUÇ.Ve o da basit ve kötü olmuş bence diyor ve çekiliyorum.Daha fazla uzatmaya gerek yok.iyi geceler.İyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@JocqeR` ;

Burada emekten söz etmiyoruz kardeşim :), sadece güzel olup olmadığından ;). Bencede orta dereceli olmuş efectler çok ağır kaçmış :).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş ama banan psd üzerinden gitmişsin gibi geldi.Ama Sen yaptıysan harika.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Psd üzerinden yapılmış bir tasarım fakat çok güzel.
@OwlShield
Banada böyle yorumları yapmakta bulunuyorsun , gerçekten çok iç sıkıcı yorumlar atıyorsun . Olur , olmaz yorumlar atıyorsun . Her yorumunda basit yazıyor? İstediklerin nasıl tasarımlar? Bu tasarım oyle kolay kolay yapılmıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana basit geldi basit dedim.Kyoya gibi her yoruma "basit ;)" "orta ;)" yazma niyetim yok :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@owlshield amacın ne senin ben görüşümü söylüyorum jocqerin yaptığı tasarım güzel olmuş ama senin amacını hayla anlamış değilim bunu sen yapsana o zaman insanlar görüşlerini söylerler insanlardan uğraşmaktan bırak.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hoş Bir İmza Teşekkür Ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya yürü gidin psd değildir sıfırdan kendim yaptım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-06-2013 Saat: 14:03)JocqeR` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya yürü gidin psd değildir sıfırdan kendim yaptım

Hocam Biraz Düzgün Konussak Diyorum ? Hani
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping