Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rütbe lazım
Forumumun url'si: spermert.10tl.net
Forumumun Amacı: Merkezi
İstek: Rütbe
Boyutu: farketmez
İçinde Bulunacaklar;
Mod (yeşil)
Admin (kırmızı)
webmaster (mor)
Kurucu (siyah)
Üye (beyaz)
Süper mod (koyu yeşil)
Co admin (koyu kırmızı)

Arkadaşlar bide bu istediklerimi siteme yükleye bilcek var mı ben beceremiyom.
Bide sıralama yapmamışım en fazla yetkiliden az yetkiliye sıralarsak
1.Kurucu
2.Admin
3.Co admin
4.Süper mod
5.Mod
6.Webmaster
7.Üye
Bana yapıp siteme yükliye bilir misiniz ?
Afedersiniz üye beyaz olmasın gözükmez üye mavi olsun gri olsun :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Admin Paneli > Kullanıcılar & Gruplar > Yan Sekmeden Gruplar > Değişiklik Yapcağın Gruba Seçenekler Diosun > Grubu Düzenle Diosun > Alta İnince Kullanıcı Yıldızları Var Oraya Arkadaşların Yaptıkları Rütbelerin UrL sini Ekliosun ve unutmadan 1 Yıldız Yapacaksın Sayısını

Eklemek Bu Kadar Benim Rütbe Yapmakla Pek BiBilgim yok O Konuda Yardımcı Olamam :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-01-2012 Saat: 23:28)Qhucuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin Paneli > Kullanıcılar & Gruplar > Yan Sekmeden Gruplar > Değişiklik Yapcağın Gruba Seçenekler Diosun > Grubu Düzenle Diosun > Alta İnince Kullanıcı Yıldızları Var Oraya Arkadaşların Yaptıkları Rütbelerin UrL sini Ekliosun ve unutmadan 1 Yıldız Yapacaksın Sayısını

Eklemek Bu Kadar Benim Rütbe Yapmakla Pek BiBilgim yok O Konuda Yardımcı Olamam :(

Yanlış bilgi. Qhucuk Senin dediğin yıldız resmi ekleme arkadaş rank demiş.Lütfen tam anlamadan bilgi vermeyin.sonra çeşitli sorunlar ortaya çıkıyor.

Rütbe(Rank) Nasıl Eklenir:

Admin KP > Kullanıcılar&Gruplar > Gruplar > Daha sonra herhangi bir grubu seçiyoruz > Grup Resmi bölümüne resim urlsini ekliyoruz.Bu kadar kolay gelsin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sağol bana artık

Kurucu/admin
Üye
Süper mod
Mod
Admin
Coadmin
Webmaster rank resimleri lazım :(
Yapabilcek var mı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yalnız Birde Arkadaş Rütbe İstemiş =)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Neyse gerek kalmadı rankları buldum ekledim foruma
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu Kilit Ozaman
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2012 Saat: 17:23)|Lord| Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-01-2012 Saat: 23:28)Qhucuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin Paneli > Kullanıcılar & Gruplar > Yan Sekmeden Gruplar > Değişiklik Yapcağın Gruba Seçenekler Diosun > Grubu Düzenle Diosun > Alta İnince Kullanıcı Yıldızları Var Oraya Arkadaşların Yaptıkları Rütbelerin UrL sini Ekliosun ve unutmadan 1 Yıldız Yapacaksın Sayısını

Yanlış bilgi. Qhucuk Senin dediğin yıldız resmi ekleme arkadaş rank demiş.Lütfen tam anlamadan bilgi vermeyin.sonra çeşitli sorunlar ortaya çıkıyor.

Rütbe(Rank) Nasıl Eklenir:

Admin KP > Kullanıcılar&Gruplar > Gruplar > Daha sonra herhangi bir grubu seçiyoruz > Grup Resmi bölümüne resim urlsini ekliyoruz.Bu kadar kolay gelsin.

uvv pardon :) anlamamışım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping