https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Felix Theme
OnuR,Şükrü K,Furkomm Tarafından yapım aşamasındadır. şimdilik görüntülerini paylaşacağız.

Eminim çoğu kişi tarafından sevilecek. :=)
nnpq5.png

nnptw.png

dediğim gibi bu sadece başlangıç :)

ftpler açılınca xlm olarak yüklüceğiz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 20:44)OnuR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: OnuR,Şükrü K,Furkomm Tarafından yapım aşamasındadır. şimdilik görüntülerini paylaşacağız.

nnpq5.png

Başarılar Çok Az.

Mfs Studio Ya benzemiş. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 20:46)RooTX™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-05-2013 Saat: 20:44)OnuR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: OnuR,Şükrü K,Furkomm Tarafından yapım aşamasındadır. şimdilik görüntülerini paylaşacağız.

nnpq5.png

Başarılar Çok Az.

Mfs Studio Ya benzemiş. :)

dediğim gibi 2 saat geçti yapalı daha sürücek yani. :)

teşekkürler. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
demo verirseniz iyi olur :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 20:50)Hüsamettin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: demo verirseniz iyi olur :)

Beğendinizmi ? :) vericez merak etmeyin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu zaten edit değil mi? Premium bir tema bunun orjinali.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne Zamana Biter Heycanla Bekliyorum...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fikir MFStudiodan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 20:56)Secilmis42™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne Zamana Biter Heycanla Bekliyorum...

beğendiysen verebilirim yarına :) beğenmene çok çok sevindim

biraz bekleyin arkadaşlar tarruz soruna cevap vericem
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 20:54)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu zaten edit değil mi? Premium bir tema bunun orjinali.

Header bana ait değil, o konu hakkında çok bir bilgim yok :(.

Yorumlar için teşekkürler, Tema Uploader olmuştum, bir temam bile yoktu. Felix adlı tema grubumla bunuda başaracağım :).

(31-05-2013 Saat: 20:57)uLtRa_magic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fikir MFStudiodan.

Ne alakası var? böyle saçma yorumlarla konuyu kirletecekseniz, yorumunuz eksik olsun. Öz irade ile yapılmış bir temadır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
header ben ve furkomma ait değil
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 21:06)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-05-2013 Saat: 20:54)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu zaten edit değil mi? Premium bir tema bunun orjinali.

Yorumlar için teşekkürler, Tema Uploader olmuştum, bir temam bile yoktu. Felix adlı tema grubumla bunuda başaracağım :).

(31-05-2013 Saat: 20:57)uLtRa_magic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fikir MFStudiodan.

Ne alakası var? böyle saçma yorumlarla konuyu kirletecekseniz, yorumunuz eksik olsun. Öz irade ile yapılmış bir temadır.

header değil thead alıntı mesela.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Harika Olmuş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 21:10)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-05-2013 Saat: 21:06)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

header değil thead alıntı mesela.

Ha thead mı, bende korktum premium temanın index'i diye, oraları değiştireceğiz zaten abi, bu sadece bir karesi :).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel tema beğendim.Bir tema grubu kurmuşsunuz güzel şeyler çıkaracağınıza inanıyorum fakat temadaki Kullanıcı kpden footere kadar her şey size ait olması lazım.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 21:13)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel tema beğendim.Bir tema grubu kurmuşsunuz güzel şeyler çıkaracağınıza inanıyorum fakat temadaki Kullanıcı kpden footere kadar her şey size ait olması lazım.

Evet bu grubu kurmam iyi oldu :D, hele birde profesyonel kişiler girince araya :D. Bu sadece bir kare temadan, daha değiştireceğiz, alıntı yerleri.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Desteğiniz için teşekkürler hepinize. açıksası thead filan index biz yapmadığımız için bilmiyorduk şimdi thead yapımına ve diğer. şeylere geçtik umarım sonunda iyi bir tema çıkar ortaya sizin mahçup etmeyiz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
index.php?app=downloads&module=display&s...279&full=1
Benc bakın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 21:20)Camoka Nickli Kullanıcıdan Alıntı: index.php?app=downloads&module=display&s...279&full=1
Benc bakın

baktık kardeş buyur ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hoş bir tema demo varmı acaba?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 20 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform