https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyun Forumları İçin İdeal Bir Logo
Arkadaslar Logo Boyutu : 500x200

6hj2ntf.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya kullanıcak olan kişi kendı forumunun adının yazmasını ısterse " oyun merkezı " yerıne? Sıkıntı olur bence . Begenmedım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendi İsmini Kullanmak İsteyen Özelden Mesaj Atar Yaparım Bu Kadar Basit
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2013 Saat: 02:32)ByBurak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendi İsmini Kullanmak İsteyen Özelden Mesaj Atar Yaparım Bu Kadar Basit

Öyle birşey olucaksa buraya böyle konu açmanın gerekecegınıde dusunmuyorum . Basit ise yaparsın benım sorunum degıl. iyi forumlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadasım Sorunum Değil Falan Diyonda Neden Sorun Edion Bırak Forum Üyeleri Değerlendirsin... Belki Adamnın HOsuna Gidecek Alıp Kullanacak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2013 Saat: 02:37)ByBurak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadasım Sorunum Değil Falan Diyonda Neden Sorun Edion Bırak Forum Üyeleri Değerlendirsin... Belki Adamnın HOsuna Gidecek Alıp Kullanacak

Arkadaşım forum uyelerı degerlendırsın dıyorsun gelip bana . Bende bu forumun uyesı degılmıyım . Begenmedım dıyorum sorun yaratmıyorum. Konuyu kapattıgımdada tekrar acıyorsun ıyı forumlar . Görüşüm: Begenmedim. İyi akşamlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tmm Düşünceni Dürüstçe Söylediğin İçin Teşekkür Ederim Ama Lütfen Hangi Yönden Begenmediğini Yazarmısın ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2013 Saat: 02:29)ByBurak Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

6hj2ntf.png

burak bence direk böyle paylaşmak yanlş adam mesala öm den bir logo yapıyorsun bunun yazılarını değiştirip veriyorsun sonra millet bakıyor bu adam kendi yapmamış çalmış diye söylentiler yayılıyor. bu arada logo verebeleceğim puan 10/4.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2013 Saat: 02:29)ByBurak Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

6hj2ntf.png

forumumum adını neden kullanıyorsun ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Örnek Olarak Yaptım Aslında Ben Bunu Beylerrr
Ara
Cevapla PGM