Edit// 2013 deki konuyu editliyorum. Şuan 2015 deyiz :))
İlk rank setim..
[/url]
İndir Ama bir rep alırım haa ;)
[url=http://www.dosya.tc/server6/SuNCdS/KnownBossRankseti.rar.html]Yorumlarınızı bekliyorum
Boss Rank Seti V.1
|
Edit// 2013 deki konuyu editliyorum. Şuan 2015 deyiz :))
İlk rank setim..
[/url] İndir Ama bir rep alırım haa ;)
[url=http://www.dosya.tc/server6/SuNCdS/KnownBossRankseti.rar.html]Yorumlarınızı bekliyorum
29-04-2013 Saat: 15:36
Bence Çok İyi Olmuş.
29-04-2013 Saat: 15:36
29-04-2013 Saat: 15:37
29-04-2013 Saat: 15:39
orta diyebilirim ama hoş.
(29-04-2013 Saat: 15:37)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-04-2013 Saat: 15:36)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-04-2013 Saat: 15:36)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Çok İyi Olmuş. Benim diğer kullanıcınında 200 mesajı vardı toplam olarak 400 olduğu için öyle yazdım merak etme 500 tane mesajım olsun orayı 100% Yaparım takma kafaya ben hallederim o işi. (29-04-2013 Saat: 15:39)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: orta diyebilirim ama hoş. Mesajınızı dikkate aldım.Teşekkürler.
29-04-2013 Saat: 15:46
(29-04-2013 Saat: 15:37)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-04-2013 Saat: 15:36)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-04-2013 Saat: 15:36)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Çok İyi Olmuş. Bende arkadaşa katılıyorum, konunun amacı bu değil fakat söylemeden geçemeyeceğim, sadece mesaj sayısı da önemli değil. Üyelere olan yardımınıza da bakılıyor, ayrıca diğer hesabınızın hiçbir önemi yok, bu hesabı açarken bu forma yeni başlamış gibi kabul ediliyorsunuz zaten. Normal dereceli fakat, yazıları bari ortalasaydınız.
29-04-2013 Saat: 15:51
(29-04-2013 Saat: 15:46)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-04-2013 Saat: 15:37)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-04-2013 Saat: 15:36)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-04-2013 Saat: 15:36)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Çok İyi Olmuş. Teşekkürler.Fakat benim yardım etmediğim kimse yok.Beni bilen bilir tanıyan tanır.Tek grafikerlik değil C++,C# Kodlarınıda biliyoruz.
29-04-2013 Saat: 15:51
İdare Eder.
29-04-2013 Saat: 15:55
(29-04-2013 Saat: 15:51)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-04-2013 Saat: 15:46)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-04-2013 Saat: 15:37)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-04-2013 Saat: 15:36)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-04-2013 Saat: 15:36)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Çok İyi Olmuş. Çok fazla üstünlük taslıyorsun, senin burada ki amacın ne? grafiker olmak, sen C++ bilsen ne fark edecek? önemli olan istenilen işte profesyonel olmaktır. İstersen o programın sahibi sen ol, bu bende bir şey fark ettirmez. İnsanlar istedikleri alanda profesyonel olmak ister. Ayrıca seni bilen bilsin tanıyan tanısın, ama ben bu gün senin nasıl tanıdığımı anladım.
29-04-2013 Saat: 16:13
Alıntı:Teşekkürler.Fakat benim yardım etmediğim kimse yok.Beni bilen bilir tanıyan tanır.Tek grafikerlik değil C++,C# Kodlarınıda biliyoruz. Alıntı:Çok fazla üstünlük taslıyorsun, senin burada ki amacın ne? grafiker olmak, sen C++ bilsen ne fark edecek? önemli olan istenilen işte profesyonel olmaktır. İstersen o programın sahibi sen ol, bu bende bir şey fark ettirmez. İnsanlar istedikleri alanda profesyonel olmak ister. Ayrıca seni bilen bilsin tanıyan tanısın, ama ben bu gün senin nasıl tanıdığımı anladım. Hımm,bir C++ kodlarını biliyoruz demek üstünlükse şuan bizim büyükleriniz yerde eziliyor demektir.Şimdi konuşsak uyarı alcaz sussakda olmaz.Ne yapim ?.Öncelikle ben asla kimseye üstünlük taslalam şuan siz taslıyorsunuz.Mesajınızın fazla olması birşey fark ettirmez.Önemli olan o işte profesyonelliğinizdir isterseniz bu sitenin sahibi olun.Ama ben şuan o programın sahibi olsam Bundan eminimki böyle demedezdiniz. Biliyorumki benim yaşım sizden büyük.Böyle konuşmanın cesaretini tema uploader olduğun içinmi alıyorsun yoksa mesajlarındanmı ?. Ben herzaman Haklıdan Yana Olmuşumdur Şuanda Haklıyım.Bir Mesaj attınız konuyla alakalı olsun sizene benim imzamdan.. Benimde bu cesareti aldığım bir yer var istersen söylim.O az önce söylediğim kodlar.Benim için paradan değerli çünkü çok şeyi teknoloji olarak oynatabiliyorum Örneğin siteler.
29-04-2013 Saat: 16:36
süper mod'da yapsaydın keşke
29-04-2013 Saat: 16:37
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 - ....
29-04-2013 Saat: 16:40
29-04-2013 Saat: 17:08
(29-04-2013 Saat: 16:13)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Alıntı:Teşekkürler.Fakat benim yardım etmediğim kimse yok.Beni bilen bilir tanıyan tanır.Tek grafikerlik değil C++,C# Kodlarınıda biliyoruz. Benim üstünlük tasladığım falan yok, ben zaten geleceğim noktaya gelmişim birde sana hesap mı vereceğim?. Yaşın ne kadar büyük olursa olsun, ne demiş atalarımız "Akıl yaşta değil, baştadır." yaşınızında bu güzel ve özel ata sözünü bilmediğiniz ve bana böyle senden büyüğüm vs. vs. gibi kelimeler kullandığınızdan kaç olduğunu üç aşşağı beş yukarı çıkarabiliyorum, ben zaten bu rütbeye mesaj sayımla değil bilgimle geldim, mesaj sayımla olsaydı mesaj sıralamasına bakarsan bir Genel Şef'tende öndeyim. Ama sizde mantık denen kavramı göremiyorum, çünkü kuramıyorsunuz ;). Öncelikle düzgün ve okunaklı yazmayı öğrenin, cümlelerinizi yazarken mantıklı yazın. Ayrıca emin ol ben işimde profesyonelim, aslada senin ve senin gibileri ezmiyorum, sen zaten benim yorumumu iyi okumamışsın ki bana burada tavır alıyorsun, o programın sahibi olsan emin ol yine böyle derdim, açık sözlüyümdür, burada çok belli edemesem de, ayrıca uyarı alıcam diye korkmayın burada bir tartışma söz konusu alevlenmeden bir şey olacağını sanmıyorum. Sizin siteleri oynatabilmeniz benim gram umrumda değil, bunu ayrıca aklınıza kazıyın, burada sizin rütbe alımınızdan bahsediyoruz. Benimde MyBB - Photoshop dışında bildiğim, profeyonel olmasamda uzman olduğum konular var emin olun, ben üstünlük taslamıyorum sizi bilgilendiriyorum, görevimi yapıyorum. Daha öncede dediğim gibi, yorumlarda mantık arayın yorumları mantıklı kurun, yoksa şu an alamadığınız uyarıyı daha sonra böyle mantıksızlıklar yüzünden alabilirsiniz.
29-04-2013 Saat: 17:45
(Son Düzenleme: 29-04-2013 Saat: 17:47, Düzenleyen: Neon Blazer.)
Kavga çıkartmayın. @Knownboss Üst rütbelilerine saygılı olmayı öğrenmeden büyüklük taslamaya çalışma. Zaten grafiker olacak kadar yeteneğin yok saygın bari olsun.
Böyle bir şey yok ya bir konu açalım rank diye taa nereye kadar gitti.2dk pes'e girdim herkez ordu gibi bana düşman olmuş gerçekte görse öldürcekmiş gibi.Ben size bu kadar ne yaptım la :).Yok üstünlük taslıyormuşumda :).Yok bilmem neymiş...Vs.
Alıntı:Neon Blazer sen ne diyon biz ne diyoz :) sen takıl öyle kafana göre dolaş forumda öylesine konu aç bilgisayarı açıp kapat format at tamamı bide kafa at pcye tam olsun----------------------------------------------------------------------- 10tl.net'i o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının sitesini kullanıyorum.. Furkom ne demiş atalarımız "Akıl yaşta değil, baştadır." Hem yaşım iyi hemde aklım iyi , anlarsın ya kısayoldan ;)... Biraz güldirim dedim sizi gülmemiş olabilirsiniz.Amacım konuyu uzatmamak bence sussak daha iyi olur. Atalarımız ne demiş ? ne demiş abi ? Yabancı diliniz var mı? Bi tane dilim var onuda doğduğumdan beri tanıyorum yabancı değil. (29-04-2013 Saat: 18:03)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle bir şey yok ya bir konu açalım rank diye taa nereye kadar gitti.2dk pes'e girdim herkez ordu gibi bana düşman olmuş gerçekte görse öldürcekmiş gibi.Ben size bu kadar ne yaptım la :).Yok üstünlük taslıyormuşumda :).Yok bilmem neymiş...Vs. "La" falan sen kimsin ya? kendine gel, sınırlarını zorlama, kibar ol. Senin gibi bir insanla tartışmak bile istemiyorum, üstünlüğünü ilerde de göreceğim. Ben senin kurduğun cümlelerden şüpheliyim, ilk geldiğinde sana yardım edende bendim, bunu başına kalkmıyorum. Dikkatli ol. Ben konuyu saptırma amacında değilim, emin ol prensiplerimin arasında senin gibi bir insanla tartışmakta yok. Hele ki seninle asla olamaz, seviyeni koru. Suskunluğumu bozdurma.
29-04-2013 Saat: 21:56
Saygısı olmayana saygı duymam 2 siteye index atıp da hackerim diye gezenle hiç konuşmam. "la" ne demek bari küfür etseydin. Yaşın 100 bile olsa bu davranışların seni "çocuk" seviyesine düşürür... Sözümü burada kesip, çocukca davranışlarından vazgeçene kadar seninle iletişimi kesiyorum.
01-05-2013 Saat: 11:52
hoş grafik ama bende inmiyo yinde teşekkürler
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|