Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joyistik Rank Set V1
Wink 
Joyistik Rank Set V1

3fhvf8n.png
j5hr20.png
n6f18tv.png
rfv5plp.png
31h73n6.png
n3f95v.png
6r13f3.png

Nasıl olmuş ilk önce bir üye için yapmıştım ama baktım baya güzel oldu bende rank seti yapayım dedim :D :D

PSD: https://hotfile.com/dl/203884976/bbd2ede/JoyistikRANKSETIV1.rar.html
Şifre : Joyistik
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
harika gidiyorsun güzel
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuşta bu yaptığın doğru değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzelde yazılar azıcık solgun olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-04-2013 Saat: 13:22)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuşta bu yaptığın doğru değil.

Neden
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-04-2013 Saat: 13:42)Joyistik Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-04-2013 Saat: 13:22)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuşta bu yaptığın doğru değil.

Neden

Bi arkadaş istemiş sen de yapmışsın ama adamın sitesinde kullanacağı şeyi rank setim diye paylaşman doğru değil kardeşim kendine özel bi tane yaparsın onu paylaşırsın başkasına istek olarak yaptığını rank setin yapmak kötü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim ona özel diye yapmadım isteyen kullanır isteyen kullanmaz ben rank seti düşünüyordum zaten güzel bi fikrim yoktu bu arkadaş vermiş bende rank setimi paylaşağım dedim kötümü yaptım istemiyorsanız konuyu sildirtirim tamam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-04-2013 Saat: 14:17)Joyistik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim ona özel diye yapmadım isteyen kullanır isteyen kullanmaz ben rank seti düşünüyordum zaten güzel bi fikrim yoktu bu arkadaş vermiş bende rank setimi paylaşağım dedim kötümü yaptım istemiyorsanız konuyu sildirtirim tamam.

tabii senin kararın ama ona özel yaptın yani adamdan izin aldın mı bunu rank seti yapabilir miyim diye? hayır yani o zaman grafik isteği yapmanın ne anlamı kalır ki o adamlar için yaptıklarını paylaşacaksan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlara devam ya bu kadarmıydı :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform