https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HunterAvgin MEsaj Kasıyorrr Yöneticiler
Yöneticelerimiz 10 dk önce geldim baktim durmadan hunter Gereksiz Gereksiz Cevaplar Veriyor Kesin mesaj kasıyor Genel bakışa bakarsanız sizlerde görebilirsiniz gerekli işlemin yapılmasını gerek buluyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Post kasmak gereksiz mesaj atmaktır gereksiz yere atmıyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:15)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Post kasmak gereksiz mesaj atmaktır gereksiz yere atmıyor.

gereksiz arıyor 5 dk once genel bakışta ard arda vardı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bos mesaj neye atmisim bi solermisin ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Genel bakışı doldurmak demek Post kasmak değildir. Ki zaten forum aktif.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:17)HunterAvgin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bos mesaj neye atmisim bi solermisin ?

İnkar ETme MEsaj kasıyorsun resmen 5 dk önce Şöyleydi genel bakış

Yeni mesajlar:

HunterAvgin
şükrü.k
HunterAvgin
HunterAvgin
rayray
HunterAvgin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Post kasminin n olugunu ogrende gel . Konu kilitlensin bos konu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:18)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Genel bakışı doldurmak demek Post kasmak değildir. Ki zaten forum aktif.

o zaman ben boş konuşmuyordum mesaj yazıyordum benı post kasıyor gerekçesiyle neden banladılar ???
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Seni post kasmak yüzünden değil.Yöneticileri hakaret sebebiyle BEN banladım.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
He he tamam sucsa banlasinlar cokta fifi ogrende gel.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:23)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Seni post kasmak yüzünden değil.Yöneticileri hakaret sebebiyle BEN banladım.

? Banlanma Nedeni: Post KAsmak ? neden yazıyordu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:24)EfenDy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Post kasmak demek; Konu ile alakası olmayan yorum atmak demektir. Eğer kullanıcı sürekli tekrar ediyorsa bu post kasmaya girer.

artık iş post kasmaktan çıktı Adam Bildiğin 1 dakikada 2 3 mesaj atıyor resmen mesaj kasıyor
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:24)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-04-2013 Saat: 23:23)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Seni post kasmak yüzünden değil.Yöneticileri hakaret sebebiyle BEN banladım.

Diğer hesabınız ofical değil miydi ?Dün banladım 1günlük yöneticilere hakaret sebebiyle.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Post atmanin ne oldugunu bilionmu

herkez tamaya baslamis demek ki zamaninda ... Neyse ban sebiyse bnlaniyim ama sen ogren ilk
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Mesaj anlamsız olunca post kasma tabirine girer tamam da, O sırada reklam hakkında konuşuyorduk olabilir?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:26)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-04-2013 Saat: 23:24)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Diğer hesabınız ofical değil miydi ?Dün banladım 1günlük yöneticilere hakaret sebebiyle.

be n onu dem,yorum Ben Banlanma nedeni Post kasmak dedi 3 gün ban yedimm oficallda bekledim 3 gün sonra İsyan ettim sen beni orda banladım harbuki konulara mesela adam tasarım yapmış güzel felan msj yazdım benı post kasmaktan banladışar

(17-04-2013 Saat: 23:27)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mesaj anlamsız olunca post kasma tabirine girer tamam da, O sırada reklam hakkında konuşuyorduk olabilir?

senın konunla alakası yok başka konulardada...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Attığı konuları inceledim.

Ve şu anda suçlu psikolojisi gibi Konuyu değiştirdin hunter den Post kasmak yazıyordu ya geldi. Bunu başka yerde başka yerde tartışın ki, Elinde sonunda banlanacaktın!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Klavyeye bakarak yazın :)Yazdıklarınızdan pek bir şey anlamıyorum.3 günlük banı ben atmadım başka bir yetkili banlamıştır.

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:30)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Attığı konuları inceledim.

Ve şu anda suçlu psikolojisi gibi Konuyu değiştirdin hunter den Post kasmak yazıyordu ya geldi. Bunu başka yerde başka yerde tartışın ki, Elinde sonunda banlanacaktın!

konuyu değiştirmemımn nedeni post kasmak ben sürekli mesaj atmak zannediyordun o yuzden mesaj kasmaya çevirdim .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 17 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping