https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tanıtım olmasın # Turkmmo rank psdsi?
Merhaba arkadaşlar . bir çok yerde aradım. Aradım fakat bulamadım . Turkmmo nun ranklarının psdsı hıc bır yerde bulunmaz dıye bır duyum işittim ve eminim fakat yinede bunların psdsını cıkartabılen ve ya bulan birisi buradaysa lutfen konunun altına yorum atmalarını ıstıyorum . burada forum tanıtımı yapmıyorum kesnlıkle yanlıs anlamayım . Ben sadece yardım beklıyorum haydı eyvallah.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O yasak işte :|
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
site kurucusuna özeldir o
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 18:21)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O yasak işte :|

Yasak olan tanıtım yapmam mı? ve ya Turkmmo nun ranklarının psdsını almak falan mı? :)

(17-04-2013 Saat: 18:22)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: site kurucusuna özeldir o

Hım peki ben rutbelerı bırıne versem , sonundakı harflerı sılse benımkının bas harflerını koysa ama tum sorumlulugu ben ustume alsam olur degılmı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Turkmmonun rankları yasak

turkmmonun rankları olmasada onun gibi birşey

PHP Kod:
http://josephconradtr.deviantart.com/art/JosephConrad-V1-FORUM-RANK-329147654 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 18:23)Waydoctor™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yasak olan tanıtım yapmam mı? ve ya Turkmmo nun ranklarının psdsını almak falan mı? :)

Tanıtım olayını aklınızdan çıkarın :), problem olma :), zaten 1 milyonun üstünde üyesi var tanıtıma ihtiyacı yok o formun :).

Ayrıca o rankar kurucuya öze olabilir, belki para ile özel olarak yaptırılmış olabilir, bunu aramanız mantıksız, ranklar özel olmasaydı zaten paylaşırlardı boşverin bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 18:25)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tanıtım olayını aklınızdan çıkarın :), problem olma :), zaten 1 milyonun üstünde üyesi var tanıtıma ihtiyacı yok o formun :).

Ayrıca o rankar kurucuya öze olabilir, belki para ile özel olarak yaptırılmış olabilir, bunu aramanız mantıksız, ranklar özel olmasaydı zaten paylaşırlardı boşverin bence.

Sağolun hocam aydınlatmanız ıcın. Fakat benım dedıgım gıbı tekrar bıldırıyım . Rankların son harflerını sıldırsem benımkılerın kını koydursam tum sorumlulugun bende olması talebiyle birisi bana oyle bişey yaparmı aranızdan? zaten o forumun ıhtıyacı olacagını sanmıyorum aramaya , çünkü TM başlıkları ıceren bır forum kursalar rankları kullansalar aramazlar , başlıgı sılınce kafalarına takmazlar dıye dusunuyorum? bunun ıcınde bır aydınlatma rıca etsem :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

(17-04-2013 Saat: 18:22)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: site kurucusuna özeldir o

Hım peki ben rutbelerı bırıne versem , sonundakı harflerı sılse benımkının bas harflerını koysa ama tum sorumlulugu ben ustume alsam olur degılmı?

izin alman lazım bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 18:29)Waydoctor™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-04-2013 Saat: 18:25)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sağolun hocam aydınlatmanız ıcın. Fakat benım dedıgım gıbı tekrar bıldırıyım . Rankların son harflerını sıldırsem benımkılerın kını koydursam tum sorumlulugun bende olması talebiyle birisi bana oyle bişey yaparmı aranızdan? zaten o forumun ıhtıyacı olacagını sanmıyorum aramaya , çünkü TM başlıkları ıceren bır forum kursalar rankları kullansalar aramazlar , başlıgı sılınce kafalarına takmazlar dıye dusunuyorum? bunun ıcınde bır aydınlatma rıca etsem :)

Tabi bu size kalmış, fakat orayı sildirmek o kadar kolay değil, yazıya gölgelendirme yapılmış, siinmiş hali eski halinden farklı olacaktır ki buna eminim, kolay gelsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Yasaktır , İzin verirseler olabilir ama izin vereceklerini sanmıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Aynısı Çizerim Çok Basit Bir Rank.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şükrü abiniz burda verin tasarımı :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 18:34)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben Aynısı Çizerim Çok Basit Bir Rank.

:) Bekliyorum hocam :).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 18:34)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben Aynısı Çizerim Çok Basit Bir Rank.

yeterkı yapın hocam aynısını OM de soyledım. Gereken sozumu tutucam yeterkı yapın :) Saygılarımla.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping