https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sitene Karşılama Mesajı Penceresi Eklemek (Editlendi)
Arkadaşlar koddostunun yaptığını editledim eskisini buradan önizleyebilirsiniz.

Evet benim yaptığımın ise arka planını editledim fakat kod koddostuna ait kodundaki o arkaplan linkini de değiştirdim.

Eskisi:

acil.png

Yenisi:
m1bj7.jpg

Yenisinin Kodu:

Kod:
<!--  html bacşlangıcı -->
<!-- koddostu -->
<div id="kapatart" style="position:absolute;top:0px;left:0px;width:100%;height:100%;background-color:transparent;z-index:4002;"><center><div style="position:relative;width:372px;height:252px;background-image:url(http://j1304.hizliresim.com/18/f/m1bj7.jpg);background-color:transparent;margin-top:100px;"><!-- siteneeklekodlari.blogspot.com -->
<a href="javascript:void(0)" onclick="document.getElementById('kapatart').style.display='none';" class="bttnmm" style="position:absolute;display:block;background-image:url(http://1.bp.blogspot.com/-fZwwzLxljoA/TwrrGCJL2BI/AAAAAAAAEBk/w_4JD78_55U/s1600/fn.png);width:22px;height:24px;top:18px;right:18px;"></a>
<div style="position:absolute;top:34px;left:34px;width:300px;height:180px;background-color:transparent;text-align:center;">
<a style="line-height:26px;font-family:Lucida Grande , Arial , sans-serif;font-size:22px;color:#447;font-weight:bold;margin:0px;padding:0px;background-color:transparent;border:none;text-decoration:none;">
<!-- başlık -->

Hoşgeldiniz

<br/><br/></a>
<a style="line-height:20px;font-family:Lucida Grande , Arial , sans-serif;font-size:16px;color:#447;font-weight:bold;margin:0px;padding:0px;background-color:transparent;border:none;text-decoration:none;">

<!-- yazı 1 -->

Burada yazanları kod içerisinden bulup kolayca değiştirebilirsiniz.

<br/><br/></a>
<a style="line-height:20px;font-family:Lucida Grande , Arial , sans-serif;font-size:16px;color:#447;font-weight:bold;margin:0px;padding:0px;background-color:transparent;border:none;text-decoration:none;">

<!-- yazı 2 -->

Sitemizde iyi vakit geçirmenizi dileriz!

</a>
</div>
<!-- DONT DELETE THIS CODE -->
<!-- BU KISIMDAN SONRASINI DEĞİŞTİRMEK YASAKTIR -->
<a class="hkkndd" href="http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=32293" style="position:absolute;display:block;background-image:url(http://1.bp.blogspot.com/-eOy2phVXfvw/TwrrFgTex6I/AAAAAAAAEBc/AG-IZbl0ZYo/s1600/as.png);width:20px;height:24px;bottom:17px;right:18px;">
<!-- BU LİNKİ KALDIRMAK YASAKTIR -->
</a>
</div></center></div>
<style>
.bttnmm:hover{background-position:0 -25px;}
.hkkndd:hover{background-position:0 -26px;}
</style>
<!-- koddostu -->
<!--  html bitişi -->
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Editlemişsiniz fakat <!---koddostu yerine <!---einstein yazmışsınız izin aldınız mı ?Koddostu bu tür şeylerde çok dikkatlidir.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitesinin adresi yazıyordu eski sitesinin ve 10tl.net dışıydı
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
senin beni şikayet ettiğin gibi seni koddostuna şikayet edeyimmi şimdi? Ssni aldım.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Al mete abiye ask.fmden söylerim ;)
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
koddostunun sahibi mete abiyemi :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet dedim bile ;)
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
söyle izin verirse sssinide ver bize inanalım sana.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynn
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2013 Saat: 17:57)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: söyle izin verirse sssinide ver bize inanalım sana.

Seni ve sizleri ilgilendirmez hemde 10tl.net dışı şikayet edicem diyorsun inanmassanda ask.fmsine gir postta kasma yetkililere başvururum.Benim yaptığım yasal mete abide beni tanır sever ama senin gibi nesili editleyipte bozup ben yaptım diyenin yasal değil.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2013 Saat: 18:07)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-04-2013 Saat: 17:57)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: söyle izin verirse sssinide ver bize inanalım sana.

Seni ve sizleri ilgilendirmez hemde 10tl.net dışı şikayet edicem diyorsun inanmassanda ask.fmsine gir postta kasma yetkililere başvururum.Benim yaptığım yasal mete abide beni tanır sever ama senin gibi nesili editleyipte bozup ben yaptım diyenin yasal değil.
neresini bozdum? mis gibi tema ama sen temadan ne anlarsın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2013 Saat: 18:29)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-04-2013 Saat: 18:07)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

neresini bozdum? mis gibi tema ama sen temadan ne anlarsın

Grafikere Söylencek en son şeyi söyledin kardeşim.
Eline Sağlık paşam iyi edit ^^
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ellerinize sağlık hocam, gayet hoş duruyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
eyvallah hoş.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler ama basit editleme olmuş gibi sadece resimi editlemişiniz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet fazla editlemedim birde emsalsiz grafikerler çizer yapar tasarlar anlar bu kriterlere uygun olanlarda grafiker seçilir zaten biriside diyordu hatırlıyorsanız tam hatırlayamadım fakat 'grafikerler en zevklilerdir' diyorlardı çünkü biz yapacağımız logo,walpapaper,kartvizit bunların hepsini kendimiz planlıyoruz ve müşterimize bir bakışda anlıyoruz huylarından neleri beğeneceğini ondan yola çıkıp onun beğendiği birşeyleri oluşturmaya ön gösteriyor.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tesekkurler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping