Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] xml nasıl cıkartılır =???
Exclamation 
xml nasıl cıkartılır =???

Arkadaşlar söylermisiniz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mete Özel Mesaj At Yardım Ediyim İstersen Ftp Gerekiyor İstersen Ben Xml Çıkartıp Sana Veririm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ila notepad ++ olması gerekmiyor notdefteride oluyor

ama istersen ben sana çıkarırım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
düzenliyor ben öyle programların uzamnıyım paint ve not defteri
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
notepad var merak etmeyin :) Resim adreslerini düzeltiyoruz tamam kardeşim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-02-2013 Saat: 01:21)Hüsamettin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: düzenliyor ben öyle programların uzamnıyım paint ve not defteri

Kardeşim ona BAKARSAN bende Uzmanıyım Kardeş Sana ilk BAŞTAN anlatayım ilk olarak host'A ihtiyacın var buradan alabilirsin Sınırsınız.
Kod:
http://bedavahost.biz/

Aldıktan Sonra yeni bir proje oluşturun site o aşamaları geçtikten sonra site onaylandıktan sonra yanındaki switch tıklayın Ftp accounts seçeneğini bulup bir ftp hesabı kurun orda gerekli bilgi var mesela

forum.bedavahost.biz/leoan bu şekilde sonra filezilla programını indir.
Kod:
http://filezilla-project.org/

İndirdikten sonra kurduğun ftp hesabının başında ftp.li adresini al sunucuya yapıştır filezillada kurduğun ftp bilgilerinde zaten kullanı adın gelecek aynen yapıştır sonra koyduğun şifreni yaz ve bağlan sonra indirdiğin temanın images dosyasını ftpde dosya oluşturup at sonra temanın xml sine sağ tıklayıp not defteri ile birlikte aç not defterinde ctr+h fonksyinonu kullanarak ftp upload ettiğin adresi kopyala mesela;
forum.bedavahost.biz/leoan/tema/bg.color.gif
not defterinde böyle
images/bg.gif
ctr+h yaptıktan sonra aranan images yap değiştir kısmınada yukarda sizin kurduğunuz gibi mesela;
images/bg.gif iken sen şöyle yapacaksın aranan images değiştir olan kısmıda attığın dosyanın url urlyi hemen almıcaksın
images değişmesi için forum.bedavahost.biz/leoan/tema
resimler tema dosyasında ise böyle yapıyorsun ve bukadar xmlyide kullanıcı panelinden veya ftpye atarak upload edebilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
eğer ücretli host domain alıyorsan mybb kurmussan xml gerek yok
eğer 10tl.net tema yüklemek istiyorsan tema istek bölümüne konu açarsınız biz size xml veririz.
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bende verimim ben 5 dk ya upload ederim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-02-2013 Saat: 01:31)leoan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-02-2013 Saat: 01:21)Hüsamettin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: düzenliyor ben öyle programların uzamnıyım paint ve not defteri

Kardeşim ona BAKARSAN bende Uzmanıyım Kardeş Sana ilk BAŞTAN anlatayım ilk olarak host'A ihtiyacın var buradan alabilirsin Sınırsınız.
Kod:
http://bedavahost.biz/

Aldıktan Sonra yeni bir proje oluşturun site o aşamaları geçtikten sonra site onaylandıktan sonra yanındaki switch tıklayın Ftp accounts seçeneğini bulup bir ftp hesabı kurun orda gerekli bilgi var mesela

forum.bedavahost.biz/leoan bu şekilde sonra filezilla programını indir.

Teşekürler kardeşim bunlar cocuk oyncagı url adreslerini düzeltmeyi bilmiyordum öğrendim teşekürler. :=)
Kod:
http://filezilla-project.org/

İndirdikten sonra kurduğun ftp hesabının başında ftp.li adresini al sunucuya yapıştır filezillada kurduğun ftp bilgilerinde zaten kullanı adın gelecek aynen yapıştır sonra koyduğun şifreni yaz ve bağlan sonra indirdiğin temanın images dosyasını ftpde dosya oluşturup at sonra temanın xml sine sağ tıklayıp not defteri ile birlikte aç not defterinde ctr+h fonksyinonu kullanarak ftp upload ettiğin adresi kopyala mesela;
forum.bedavahost.biz/leoan/tema/bg.color.gif
not defterinde böyle
images/bg.gif
ctr+h yaptıktan sonra aranan images yap değiştir kısmınada yukarda sizin kurduğunuz gibi mesela;
images/bg.gif iken sen şöyle yapacaksın aranan images değiştir olan kısmıda attığın dosyanın url urlyi hemen almıcaksın
images değişmesi için forum.bedavahost.biz/leoan/tema
resimler tema dosyasında ise böyle yapıyorsun ve bukadar xmlyide kullanıcı panelinden veya ftpye atarak upload edebilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping