https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lisanslı W@REZ tema --- Mybb Candy Theme Skin Xml
Warez tema değildi ama lastworld sildi maalesef istiyenler ö.m
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Warez Tema Paylaşmak Yasaktır Kilit + Çöp + Sözlü Uyarı . Lütfen Warez Tema Paylaşmayınız .
PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2013 Saat: 23:04)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Warez Tema Paylaşmak Yasaktır Kilit + Çöp + Sözlü Uyarı . Lütfen Warez Tema Paylaşmayınız .

Kardeşim Warez Değil lisanslı tema warez olmaz oqe :) kendi lisansımı sizlerle paylaştım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2013 Saat: 23:05)leoan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-02-2013 Saat: 23:04)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Warez Tema Paylaşmak Yasaktır Kilit + Çöp + Sözlü Uyarı . Lütfen Warez Tema Paylaşmayınız .

Kardeşim Warez Değil lisanslı tema warez olmaz oqe :) kendi lisansımı sizlerle paylaştım
Lütfen türkçeyi düzgün kullan !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu kilit deyip konuyu kitlemiyorsun.
Warez paylaşım yapmak yasaktır ne olursa olsun.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Paylaşamazsın.Kendine lisanslıysa sadece sen kullanabilirsin başkasının kullanması için lisans alması gerekir.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2013 Saat: 23:45)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Paylaşamazsın.Kendine lisanslıysa sadece sen kullanabilirsin başkasının kullanması için lisans alması gerekir.
Adminim konu kilitliydi :D Kilitli konuya cevap verdiğiniz için TaaRRuz Banned :D :D

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2013 Saat: 23:48)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-02-2013 Saat: 23:45)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Paylaşamazsın.Kendine lisanslıysa sadece sen kullanabilirsin başkasının kullanması için lisans alması gerekir.
Adminim konu kilitliydi :D Kilitli konuya cevap verdiğiniz için TaaRRuz Banned :D :D

Bana en son bunu diyen Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Bölümlerinde yoğun bakımda 24 makinaya bağlı bitkisel hayatta yaşıyor şuanda :)
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-02-2013 Saat: 00:37)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-02-2013 Saat: 23:48)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bana en son bunu diyen Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Bölümlerinde yoğun bakımda 24 makinaya bağlı bitkisel hayatta yaşıyor şuanda :)
Tüh yazık olmuş.Ama ben farklıyım hocam :)

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping