https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafikeriniz Rank v2
Grafikeriniz Rank v2 yayında böyle paylaşmamın sebebi; Tek tek fotoğraflar koyduğumuzda rankları izinsiz kullanıp kendilerininmiş gibi paylaşanlar oluyor. O yüzden böyle bir şey yaptım isteyen olursa ö.m atsın yada konu altında yorum atsın özelden veririm psd'sini yada teker teker fark etmez.

İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.

PSD İndirmek için tıkla.

k29tr.jpg

C-Admin Kullanma önerisini sanırım XR's vermişti onada burdan teşekkürlerimi sunuyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Heyy Bunlar harika :D V3 cıkart hemen :D :D

Özelden resimleri veya psd leri yollarsan sevinirim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumun için teşekkürler biraz daha bir şeyler öğrendikten sonra V3'de gelir inşAllah :) Psd'leri yolluyorum hemen.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kusura Bakmayın Ben Siyahı Sevmiyorum . Ama Eline Sağlık Başarılı . Birde açık Renk Yap 5 Notu Kap :d
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerekli kapasite var. Devamını getir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-02-2013 Saat: 19:10)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kusura Bakmayın Ben Siyahı Sevmiyorum . Ama Eline Sağlık Başarılı . Birde açık Renk Yap 5 Notu Kap :d

Teşekkürler yorumun için yeni yeni başladığım için zamanla öğrenicem her şeyi renk konusuna gelirsek haklısınız bir yandan karartıcı renkleri çoğu kişi sevmez bir daha ki tasarımlarımda dikkat ederim.

(13-02-2013 Saat: 19:10)XRs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gerekli kapasite var. Devamını getir.

Teşekkürler devamı gelicektir tabi ki de.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam bence olmamış. Neden olmamış derseniz. Sizin şuraday yaptığınız sadece Fontu seçmek ve şekli çizmek. Diğer her şey hazır. Stylelerden bahsediyorum. Pek style kullanmayın. Ayrıca bi oval çizip stylese tıklayanlar grafikerim diye dolaşıyorlar. Sizi diğer çalışmalarınız güzel. Hazır styleden kurtulursanız daha da güzel olur inşaallah.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-02-2013 Saat: 19:21)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bence olmamış. Neden olmamış derseniz. Sizin şuraday yaptığınız sadece Fontu seçmek ve şekli çizmek. Diğer her şey hazır. Stylelerden bahsediyorum. Pek style kullanmayın. Ayrıca bi oval çizip stylese tıklayanlar grafikerim diye dolaşıyorlar. Sizi diğer çalışmalarınız güzel. Hazır styleden kurtulursanız daha da güzel olur inşaallah.

Yorumunuz beni çok mutlu etti açıkcası dediklerinize tamamen katılıyorum haklısınız daha çok yeniyim bu işlerde zamanla onlardanda kurtulacağımı umuyorum teşekkürler.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok güzel olmuş v3 bekliyorum.Banada resim+ psd verirmisin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler psd eklenmiştir.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -