https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkes Baksın Allah Rızası İçin
Arkadaşlar Benim Pc'de Bir Yavaşlama Var Media Playerde Felan Arza Var Bazende Bilgisiyar Hızlı Ama Misal Google'ye Tıklayınca 2-3'dk Bekliorum Bir Arama Yaptıgımda Misal En Az 5 Dk Da Açılıor Ama Girdiğimdede Bekliorum Açlmıor Format Felan Dedi Bilgsiyrccı Bilgisiyarında Virüs War Dedi Bunu Nasıl Sile Bilirim Arkadaşlar Bana Yardım Edene

+30 Rep

Yan Hesaplarımla Lütfen Yardım Edin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başlat >> Donatılar >> Sistem Araçları >> Sistem Geri Yükleme >> Sistemi Geri Yükle.Buradan tarih ekranı gelicek tarihi seç ileri ileri de sonuna kadar.Sonunda bilgisayarı iyi performans verdiği eski bir tarihe geri alıcaksın.Dosyaların zarar görmez.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-12-2012 Saat: 19:29)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başlat >> Donatılar >> Sistem Araçları >> Sistem Geri Yükleme >> Sistemi Geri Yükle.Buradan tarih ekranı gelicek tarihi seç ileri ileri de sonuna kadar.Sonunda bilgisayarı iyi performans verdiği eski bir tarihe geri alıcaksın.Dosyaların zarar görmez.

Bir yerdeki hatayı düzelteyim, yeni yükledigin programların içindeki dosyalar zarar görür hatta sistem geri yüklemesi yaparken yeniden yüklemen gerekebilecegini söyler. Diger bir sistem geri yüklemesi yapmak için yol ise:
Bilgisayar açılırken f8'e basıp bilgisayar onarma seçeneginden sistem geri yüklemesi yapınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-12-2012 Saat: 19:34)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-12-2012 Saat: 19:29)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başlat >> Donatılar >> Sistem Araçları >> Sistem Geri Yükleme >> Sistemi Geri Yükle.Buradan tarih ekranı gelicek tarihi seç ileri ileri de sonuna kadar.Sonunda bilgisayarı iyi performans verdiği eski bir tarihe geri alıcaksın.Dosyaların zarar görmez.

Bir yerdeki hatayı düzelteyim, yeni yükledigin programların içindeki dosyalar zarar görür hatta sistem geri yüklemesi yaparken yeniden yüklemen gerekebilecegini söyler. Diger bir sistem geri yüklemesi yapmak için yol ise:
Bilgisayar açılırken f8'e basıp bilgisayar onarma seçeneginden sistem geri yüklemesi yapınız.

Dosya derken klasörden bahsediyordum.Örneğin müzik resim çalışma klasörleriniz zarar görmez.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Özgün Forum - Güncel Paylaşım Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform