https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Limpid Water Tema v2
Rainbow 
Merhaba Arkadaşlar Limpid Water Temasını Seri Şeklinde Yapmayı düşündüm.Uzun bir aradan sonra başladım yapım çalışmalarına.Okulum olduğu için daha fazla zaman ayıramadım, ufak tefek hatalar vardır.Ben göremedim ama olabilir, sonuçta bizde insanız :)

Demo Site:

Kod:
Kullanıcı Adı:Demo
Şifre:asd123

exclamation.gifTema Adı:Limpid Water Tema v2
lightbulb.gifTema Versiyonu:1.6.x
photo.gifTema Yapımcısı:TaaRRuz

Tema Görüntüleri:

Swwp4.jpg

jWgYJ.jpg

j5kMi.jpg

Jra9S.jpg

wZiSx.png

SJrFx.png

i7Ada.png

xml:

Kod:
http://st.10tl.net/tema/taarruz/xml/Limpid%20Water_v2-theme.xml
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize sağlık hocam, çok beğendim. Ama Grafikleri biraz daha geliştirirsen süper bir tema olur gerçekten. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-11-2012 Saat: 19:21)Wanteds Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık hocam, çok beğendim. Ama Grafikleri biraz daha geliştirirsen süper bir tema olur gerçekten. :)

Teşekkürler :)
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aldım Kullanmaya Başlıcam.

Helal Et :)

Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok güzel :)

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Helal olsun abi senden de böyle şahane bişey beklenirdi :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ücretli yapsaydın bence gerçekten çok müthiş olmuş.
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize Sağlık Hocam Çok Müthiş Olmuş. :)
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzel elinize sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Daha Öncedende görmüştüm elinize sağlık ama panele taktım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Limpid Water 1 daha güzel bence
Emeğinize Sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ellerine Sağlık Abi
Eskilerden Eser Yok Oldu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Muhteşem :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Footer'da tüm hakları taarruz'a aittir yazmışsın fakat hiç MyBB kodlama yazıları felan yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birinciye göre biraz daha gelişmiş.Ama bazı hatalar var.Örneğin konunun birisinde denemedenemedeneme yazmışsınız siz alt satıra inmedikçe o da inmiyor.Bu da çok kötü bir görüntü ortaya çıkarıyor.(En azından benim tarayıcımda)Bir de welcomeblock da butonlar kaymış.Welcomeblock ve header bölümü bir üst panel gibi duruyor.Sanki proksi sitesi veya Google translate'ten girilmiş hissi veriyor :)Bunlar dışında güzel bir tema olmuş.Elinize sağlık.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-11-2012 Saat: 21:07)Obsidia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Footer'da tüm hakları taarruz'a aittir yazmışsın fakat hiç MyBB kodlama yazıları felan yok.

Onları yine unutmuşum ilkindede aynısı olmustu :)
Düzelticem xmlyi.

(26-11-2012 Saat: 21:12)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birinciye göre biraz daha gelişmiş.Ama bazı hatalar var.Örneğin konunun birisinde denemedenemedeneme yazmışsınız siz alt satıra inmedikçe o da inmiyor.Bu da çok kötü bir görüntü ortaya çıkarıyor.(En azından benim tarayıcımda)Bir de welcomeblock da butonlar kaymış.Welcomeblock ve header bölümü bir üst panel gibi duruyor.Sanki proksi sitesi veya Google translate'ten girilmiş hissi veriyor :)Bunlar dışında güzel bir tema olmuş.Elinize sağlık.

Sağolun şefim :)

(26-11-2012 Saat: 19:34)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ücretli yapsaydın bence gerçekten çok müthiş olmuş.

10TL.NET üyelerine armağan olsun şefim :)
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-11-2012 Saat: 19:42)Adonis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema güzel eline sağlık.Xml sini nasıl yapıyoruz ? bilen varsa Ö.M atarsa sevinirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok güzel aslında temanın planlaması ve projesi fakat grafikleri biraz daha iyi yapman gerek ama olsun daha v2 her versionda bi yenilik eklersen böylece başarılı biri olduğunu herkeze göstermiş olursun üstüne git derim bu olayın çünkü bu işten ekmek yiyen çok kişi var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-01-2013 Saat: 11:17)DreamTheyteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çok güzel aslında temanın planlaması ve projesi fakat grafikleri biraz daha iyi yapman gerek ama olsun daha v2 her versionda bi yenilik eklersen böylece başarılı biri olduğunu herkeze göstermiş olursun üstüne git derim bu olayın çünkü bu işten ekmek yiyen çok kişi var.

Teşekkürler.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok beğendim ama xml hatalı deneyemedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping