https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
avatar_3034.jpg?dateline=1353160904

g6s0h.png

Forumda oldugumuz için imzayı küçük gösterebilir, üstüne tıklayıp bakabilirsiniz..
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İmzanız Çok Hoş Beğendim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-11-2012 Saat: 11:41)devilgrafik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İmzanız Çok Hoş Beğendim :)

Teşekkürler.. :)
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-11-2012 Saat: 11:41)Semih Y. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-11-2012 Saat: 11:41)devilgrafik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İmzanız Çok Hoş Beğendim :)

Teşekkürler.. :)

Bir Şey Değil :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İmzanız Güzelmiş Ama İmzadaki O Boş Karenin İçine Neden Avatarınızı Koymadınız Anlamadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-11-2012 Saat: 11:48)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İmzanız Güzelmiş Ama İmzadaki O Boş Karenin İçine Neden Avatarınızı Koymadınız Anlamadım.

Ben bunu facebook kapak fotoğrafı yapmıştım, kapak fotoğrafı yapınca profil resmine geliyor, o boş kare kardeşim, o yüzden. Sonra begendim imzada yapayım dedim.. :)
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-11-2012 Saat: 11:55)Semih Y. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-11-2012 Saat: 11:48)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İmzanız Güzelmiş Ama İmzadaki O Boş Karenin İçine Neden Avatarınızı Koymadınız Anlamadım.

Ben bunu facebook kapak fotoğrafı yapmıştım, kapak fotoğrafı yapınca profil resmine geliyor, o boş kare kardeşim, o yüzden. Sonra begendim imzada yapayım dedim.. :)

Tamamda Çok Virgül Kullanıyorsun Biraz Azaltır Mısın :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İmzan Çok Güzel Olmuş...
Eskilerden Eser Yok Oldu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-11-2012 Saat: 12:33)TrLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İmzan Çok Güzel Olmuş...

Teşekkürler :)
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İmza berbat ama avatar güzel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-11-2012 Saat: 12:37)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İmza berbat ama avatar güzel.

İmzamı Berbat? :OO
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten hoş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://tr-tr.facebook.com/ayyildiztim.com.tr bıktım artık bu ergenlerden!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-11-2012 Saat: 14:25)Obsidia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://tr-tr.facebook.com/ayyildiztim.com.tr bıktım artık bu ergenlerden!

Ya Arkadaşım Sen İnanmassan İnanma O facebook sayfasındakini arkadaşım ege bağcıvan yaptı ;) Ay yıldız tim grafikeri banada onla beraber yaptık. Tamammı Oldumu ? İstersen egeye sorabilrisin bunuda tarruza açıkladım. Ben Hiçbişeyide çalmam. İster inan ister inanma beraber egeyle sanalika admini kaan gürlerede yapmıstık zaten facebook sayfasında var.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-11-2012 Saat: 12:33)TrLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İmzan Çok Güzel Olmuş...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-11-2012 Saat: 16:54)Semih Y. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-11-2012 Saat: 14:25)Obsidia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://tr-tr.facebook.com/ayyildiztim.com.tr bıktım artık bu ergenlerden!

Ya Arkadaşım Sen İnanmassan İnanma O facebook sayfasındakini arkadaşım ege bağcıvan yaptı ;) Ay yıldız tim grafikeri banada onla beraber yaptık. Tamammı Oldumu ? İstersen egeye sorabilrisin bunuda tarruza açıkladım. Ben Hiçbişeyide çalmam. İster inan ister inanma beraber egeyle sanalika admini kaan gürlerede yapmıstık zaten facebook sayfasında var.

Yok artık böyle bi yalan görmedim arkadaş. Konuşuyorum ayyıldız tim'in admini ile, başına birşey gelirse karışmam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geliştirmelisin :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzelmis
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler :)
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-11-2012 Saat: 15:06)Semih Y. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler :)

Tamamdır bu iş. Çalıntıdır bu tasarım arkadaşlar, bilginize. Hazır sitelerden logo yapan kişi bunu nasıl yapacak? :D konularına girin ve yaptıgı ranklarına bakın :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping