https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gogle Yapmadı Biz Yaparız! 10 Kasım 1938
[align=center]Gogle Yapmadı Biz Yaparız! 10 Kasım 1938
59010_113320728829482_1438285661_n.jpg
/alıntı
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel :)

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer benim diyorsan bu senin değil milleti kandırma İnci Sözlüğün facebookdaki Caps sayfalarında biri tarafından yapıldı.
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-11-2012 Saat: 17:50)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eğer benim diyorsan bu senin değil milleti kandırma İnci Sözlüğün facebookdaki Caps sayfalarında biri tarafından yapıldı.

benim degil arkadasım pylasmıstı ferhat ondan aldım http://www.facebook.com/photo.php?fbid=113320728829482&set=a.105336036294618.12164.100004546661514&type=1&theater
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-11-2012 Saat: 17:50)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eğer benim diyorsan bu senin değil milleti kandırma İnci Sözlüğün facebookdaki Caps sayfalarında biri tarafından yapıldı.

Zaten Konunun içeriğinde bunu ben yaptım gibi şeyler yok :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siz hala 10 Kasımda Mısınız?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Google, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 74. ölüm yıl dönümünü "google.com.tr''de yayımladığı bir kırmızı karanfille andı.

Google Türkiye ana sayfasındaki kırmızı karanfilin üstüne gelindiğinde "Ulu Önder Atatürk'ü saygıyla anıyoruz." yazısı görülüyor.

YANDEX DE BİR KARAFİLLE ANDI

Eylül 2011'de İstanbul’da açtığı ofisle Türkiye’deki kullanıcılar ve Türkiye hakkında bilgi arayan herkes için geliştirilmiş olan "yandex.com.tr'"de Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümünü bir kırmızı karanfille andı.

Yandex'in de Türkiye ana sayfasındaki kırmızı karanfilin üstüne gelindiğinde "Atatürk'ü anma günü ve Atatük haftası" yazısı görülüyor.

İLK 1999'DA BAŞLADI

''Doodle'' olarak nitelendirilen özel tasarımlı logolar, 1999 yılından itibaren Google'ın kurucuları Larry Page ve Sergey Brin tarafından kullanıldı.

Doodle uygulamaları, tüm dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek, dikkati çekmeyi amaçlıyor. Ayrıca, internet kullanıcıları, bu özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye, konuya özel daha ayrıntılı bilgiye erişebiliyor.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping