https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rank nasıl eklicem
Question 
Merhaba ben siteme herkesde olan rank eklemek istiyorum ama bilmiyorum biri teamviewerden bağlanıp yapabilirmi acaba? yada söyleyin ben yapayım.

http://klerix.10tl.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:AdminKP > Kullanıcılar & Gruplar > Gruplar(Sol Menü) > Rütbeyi eklemek istediğin grup > Orada görürsün.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İsterseniz Ö.M'den ID ve şifre verin yapayım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-10-2012 Saat: 23:51)RAPAEL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin kp > Kullanıcılar&Gruplar > Gruplar > Gruba Girin > Kullanıcı Yıldızları Sayı Yazan yere 1 yazın yanına rankın linkini

Yanlış yönlendirmeyin lütfen, öyle değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok yanlış o.
AdminKP >> Kullanıcılar & Gruplar >> Gruplar >> Rütbeyi eklemek istediğin grup > Grup resmi

boşluğa resim linkini yapıştır
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-10-2012 Saat: 23:52)Husoyin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İsterseniz Ö.M'den ID ve şifre verin yapayım

Her şeye ID ve şifre istemeyin lütfen. Admin bu konuda herkesi uyardı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkese teşekkürler dediklerinizi yapıcam şimdi logomu yapıyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-10-2012 Saat: 23:53)RAPAEL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Husoyin bence karışma arkadaşımız daha cok yeni belli kendisi gelir burada konu acıp sorsun isterse forumu bozsun biz burada anlatırız o anlatıma göre yapmaya calısır bu sekildede öğrenir ;)

(31-10-2012 Saat: 23:52)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-10-2012 Saat: 23:51)RAPAEL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin kp > Kullanıcılar&Gruplar > Gruplar > Gruba Girin > Kullanıcı Yıldızları Sayı Yazan yere 1 yazın yanına rankın linkini

Yanlış yönlendirmeyin lütfen, öyle değil.

Yalns yonlendirdigim filan yok dogru yeri soyluyorum

Yanlışınız var. Orada grup resmi dururken neden gidip yıldız bölümüne koyulsun ki?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping