https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rank Setim Remzi-gvn
4172hey.png

Açıklama burada yazıyor zaten.

rar pass: destek.10tl.net-remzi

Link;

TIKLA
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
PSD
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-10-2012 Saat: 20:42)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: PSD
psd bana ait :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hocam fenerly ve mete arkadaşımız bu rank tasarımınız daha önce yapıp vermişti sizde editlemişsiniz sadece olsun yinede güzel olmuş..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Youtubeden dersini buldum bunun ve yaptım ben kimseden almadım rankı. Editlemedim isterseniz verebilirim psd sini aynısı değil kenidim yaptım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-10-2012 Saat: 20:50)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-10-2012 Saat: 20:47)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hocam fenerly ve mete arkadaşımız bu rank tasarımınız daha önce yapıp vermişti sizde editlemişsiniz sadece olsun yinede güzel olmuş..
Böyle rank yapınca hemen fenerly ve meteye mi ait oluyor? saçma sapan konuşmayın.

Karısmak ıstemem ama karsınızda sızden yuksek mevkıde bır yetkılı var bence haddınızı asmayın...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-10-2012 Saat: 20:50)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-10-2012 Saat: 20:47)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hocam fenerly ve mete arkadaşımız bu rank tasarımınız daha önce yapıp vermişti sizde editlemişsiniz sadece olsun yinede güzel olmuş..
Böyle rank yapınca hemen fenerly ve meteye mi ait oluyor? saçma sapan konuşmayın.

Yavaş olun. Herkese öyle saçma sapan konuşmayın diyemezsiniz. Ne o öyle lafı ağzına tıkar gibi? O sizin üstünüz biraz saygı lütfen. Rica ediyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping