https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tema Sorunu
Ügünüm eyer konuyu yalnıs yere actıysam ama yardım edebılırmısınız alttakı resımde gosterdıgım yerlerın resımlerını nerden ayalayabilirim bide o welcome back yazısını nası değişirim ?

djsv9.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site adresi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://rapforums.10tl.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şuan herşey normal gözüküyor ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet sorun yok bir şey gözükmüyor da bir şey diyeceğim bu temanın ismi ne sakıncası olmassa ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sad 
Üyelere öyle gözüküyor.

Ve ayrıca temanın ismini bulamadım yani siteden temalarda bi yerden aldım ama hatırlamıyorum eyer hatırlarsam söylerim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ah ah :) yardım etmiyecektim ancak header_welcomeblock_member şablonuna girin oradaki .png uzantılı linklerin yerine örn:kullanıcı kp'yı temsil etcek bir resim koyun . diğerlerinede aynı işlemi uygulayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-09-2012 Saat: 20:00)TheTroll Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üyelere öyle gözüküyor.

Ve ayrıca temanın ismini bulamadım yani siteden temalarda bi yerden aldım ama hatırlamıyorum eyer hatırlarsam söylerim :)

Anladım Sorun Panellerin resimlerinde jade arkadaşımızın dediğini uygulamalısınız.

Not:Değiştirildi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-09-2012 Saat: 20:07)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-09-2012 Saat: 20:00)TheTroll Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üyelere öyle gözüküyor.

Anladım Sorun Panellerin resimlerinde jade arkadaşımızın dediğini uygulamalısınız.

Neden mesaj kasıyorsunuz ? gerekli açıklamayı yaptım zaten ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-09-2012 Saat: 20:08)JaDe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-09-2012 Saat: 20:07)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Neden mesaj kasıyorsunuz ? gerekli açıklamayı yaptım zaten ?

Cidden Amacım Mesaj Kasmak değildi hatta sitesine kaydolup baktım soruna diyecektim ki adminlik ver halledeyim ama baktım bir üst bölümde siz söylemissiniz ondan dolayı değiştirildi yazısını ekledim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler uygulayacağım olmassa canımız sağolsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping