Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yöneticiler Acil Baksın !
http://jokerware.10tl.net

Bu site benim sitemden ranklarımı calıp kendi sitesine koymuş !
Ranklar tamamen bana ayit psd'leri herşeyini ben yaptım !

Lütfen bu siteye gerekeni yapınız !

Not : benim forumum hilegezegeni.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıyor ama ben yaptım gibi bir şey yazmamış sitesinde
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen yaptıysan demekki paylaşmışsında adamdda kullanmış?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-09-2012 Saat: 17:53)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kullanıyor ama ben yaptım gibi bir şey yazmamış sitesinde

tamamda kullanamaz bu nasıl işya benim emeğim söz konusu bunu ben bilişime kadar götüreceğim.

(18-09-2012 Saat: 18:02)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen yaptıysan demekki paylaşmışsında adamdda kullanmış?

hayır forumumdan rankıma sağ tıklayıp çalmış adi insan. bunu kimse engelleyemez. burda benim hatam yok o site kapanmazsa bilişime sonrada savcılıgı başvurucam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hemen sinirlenmeyin. Sitenize sağ tık yasağı koyarsanız kimse bir şey alamaz. Sitenizde yazdınız mı rankları başka yerde kullanmak yasaktır diye?
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-09-2012 Saat: 18:05)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hemen sinirlenmeyin. Sitenize sağ tık yasağı koyarsanız kimse bir şey alamaz. Sitenizde yazdınız mı rankları başka yerde kullanmak yasaktır diye?

http://hilegezegeni.net/duyuru-forum-kurallari.html
forum kurallarımda önceden beri hep belirtilmişti.
+ sağ tık engeli koyarsam bu seferde yeni sekmede hiçbirşey açamayacaktı kullanıcılarım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1.si Rank kalıplarının orjinali FenerLyy aittir.Sadece üzerinde editler yapmışsınız.

2.si Siz yapmış iseniz bile PSD var dediniz paylaşmasaydınız rankları yada PSD deyi.

3.10tl.net Dışı Domain Sizin Siteniz buna bizim yapabileceğimiz bir şey yok admin çözebilir ancak.

4.sü Madem alınmasını istmiyordunuz Sag tık engeli koysaydınız.

5.si Bilişim suçlarına götürdüğünüzde benimde adımı verin."Ranklar size ait değil" dedi, diye.

Uyarılarınızın en altında yazmıssınız ki:

NOT:Üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır.

Tamam ben üye olmadan aldım rankları kabul etmedim yani...
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Karanlık 61 trabzondamı yaşıyor eğer öyleyse ona ulaşırım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-09-2012 Saat: 18:14)Beyefendi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Karanlık 61 trabzondamı yaşıyor eğer öyleyse ona ulaşırım ?

Bende trabzonda yaşıyorum buyrun görüşelim.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağ tık resmin çalınmasını önlemez.Savcılığa şikayet etmeniz için rankları kendinizin yaptığınızı ispat etmelisiniz.Ayrıca rankları alan site 10TL Dışı ise biz hiç bir şey yapamayız.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bakın kardeşim öncelikle şunları belirtmek isterim ;

Kalıplar bana ayit değil tasarım tamamen bana ayit ve elimde tasarımıma ayit psd var.

Aynı kalıpı kendisi editleyip kendi rankını yapacağına benim forumumdan çalıyor. Buda Suçtur Çünkü O Tasarım Bana Ayit ve Forum Kurallarındada belirttim kullanılamaz diye.

+ önceki yorumlarda sinirlenmeyin falan yazmış arkadaşlar belirtmek isterimki ben 10.tl.net kurumuna ve üyelerine sinirlenmeyi bırakın saygı duyuyorum güzel bir hizmet veriyorsunuz bende daha öncelerden 10tl.net ten çok yararlandım

sadece bu rankların direk hiçbir edit işlemi uygulanmadan benim tasarladığım şekilde kullanılması canımı sıkıyor. bunu belirtmek isterim

(18-09-2012 Saat: 18:16)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sağ tık resmin çalınmasını önlemez.Savcılığa şikayet etmeniz için rankları kendinizin yaptığınızı ispat etmelisiniz.Ayrıca rankları alan site 10TL Dışı ise biz hiç bir şey yapamayız.

ranklarımı calan site 10tl.net li konumda belirtilmiş.

İzin istese verebilirdim ama adi insan işte aklı kesmiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bakın Sevgili Üyemiz;

Biz burada kimsenin hakkını yedirmeyiz.Burada olabildiğince iyi hizmet vermeye çalışıyoruz.Ancak bu şekilde ki şikayet konuları ile forumun adı kötü lekeleniyor.Bu tarz şikayetleriniz olduğunda admine bildirim yapın.Ama tekrar söylüyorum kalıp size ait olmadığı sürece hiç bir şey yapamazsınız + O kalıp burdaki Yönetim ekibindeki FenerLyy 'e aittir.O yüzden siz değil ederse o hak talep edebilir.Bu gibi sorunları önce o forumun yöneticileriyle görüşün.Ancak eğer kalıp size aitse görüşün bunda bir sakınca yok.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
calisma.png Fenerly nin rankı

benim rankım sizce kalıplar aynımı ?
Uye.png

fenerlynin ranklarından o konusunda dersini vermiş saten nasıl yapılır diye ve benim kullandığım daha farklı ve forumumun Teodor isimli admini tarafından yapıldı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-09-2012 Saat: 18:32)Beyefendi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: calisma.png Fenerly nin rankı

Uye.png

fenerlynin ranklarından o konusunda dersini vermiş saten nasıl yapılır diye ve benim kullandığım daha farklı ve forumumun Teodor isimli admini tarafından yapıldı.

Admininiz sadece kalıp editlemiş.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-09-2012 Saat: 18:36)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-09-2012 Saat: 18:32)Beyefendi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: calisma.png Fenerly nin rankı

Uye.png

Admininiz sadece kalıp editlemiş.
eveto küçüçük çizgi değişimleri bile telif hakkını giderir araştırırsanız sizde bu bilgiye ulaşabilirsiniz.
şimdi siz birşey yapmıyormusunuz sayın şefim o adi insanın ıp sinden talep yolluycam yani kurum olarak sizi ilgilendiriceğini düşünmüyorum öyle değilmi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Belli bir sözleşme ve yazılı bir belge olmadığı için bir şey yapamayacagım kusura bakmayın.Sitenin yöneticleri ile görüşün.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform