12-09-2012 Saat: 02:07
Foruma menu eklemek nasıl oluor arkadaslar , mesela kayıt olun gibi bi menu html falan kullanmıcam sadece cok kucuk bi i siim var bu mumkunmu
Foruma menu eklemek[yardım]
|
12-09-2012 Saat: 02:07
Foruma menu eklemek nasıl oluor arkadaslar , mesela kayıt olun gibi bi menu html falan kullanmıcam sadece cok kucuk bi i siim var bu mumkunmu
12-09-2012 Saat: 02:19
(12-09-2012 Saat: 02:07)good16 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Foruma menu eklemek nasıl oluor arkadaslar , mesela kayıt olun gibi bi menu html falan kullanmıcam sadece cok kucuk bi i siim var bu mumkunmu Kodlama biliyorsanız veya hazır bir kodunuz varsa Admin KP ► Şablon & Stil ► Şablonlar ► Header Şablonlar ► header bölümüne ekleyebilirsiniz. GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
12-09-2012 Saat: 17:03
şefim bunu ben pek anlamadım ö.m den bana ulasırmıısınız acaba?
12-09-2012 Saat: 17:19
Menü için kodunuz var mı ?
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
13-09-2012 Saat: 02:53
hayır mesela ben sole bi menu olsturucam
Menu Adı,resim İcerik........ Bole kodsuz olablrmi
13-09-2012 Saat: 03:04
BURADAN kolay ve hızlı menüler yapabilirsiniz.Kodunu Admin KP ► Şablon & Stil ► Şablonlar ► Temanızı Seçin ► Header Şablonlar ► header bölümüne ekleyebilirsiniz.CSS kodunu da Admin KP ► Şablon & Stil ► Temanızı Seçin ► global.css ► Gelişmiş düzen bölümünün en altına.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
13-09-2012 Saat: 17:10
css kodsuz olrmu?
13-09-2012 Saat: 20:25
(13-09-2012 Saat: 17:10)good16 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: css kodsuz olrmu? Olur ancak çok kötü bir görünümü olur. GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|