Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foruma menu eklemek[yardım]
Foruma menu eklemek nasıl oluor arkadaslar , mesela kayıt olun gibi bi menu html falan kullanmıcam sadece cok kucuk bi i siim var bu mumkunmu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-09-2012 Saat: 02:07)good16 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Foruma menu eklemek nasıl oluor arkadaslar , mesela kayıt olun gibi bi menu html falan kullanmıcam sadece cok kucuk bi i siim var bu mumkunmu

Kodlama biliyorsanız veya hazır bir kodunuz varsa Admin KP ► Şablon & Stil ► Şablonlar ► Header Şablonlar ► header bölümüne ekleyebilirsiniz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şefim bunu ben pek anlamadım ö.m den bana ulasırmıısınız acaba?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Menü için kodunuz var mı ?
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hayır mesela ben sole bi menu olsturucam
Menu Adı,resim
İcerik........
Bole kodsuz olablrmi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
BURADAN kolay ve hızlı menüler yapabilirsiniz.Kodunu Admin KP ► Şablon & Stil ► Şablonlar ► Temanızı Seçin ► Header Şablonlar ► header bölümüne ekleyebilirsiniz.CSS kodunu da Admin KP ► Şablon & Stil ► Temanızı Seçin ► global.css ► Gelişmiş düzen bölümünün en altına.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
css kodsuz olrmu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2012 Saat: 17:10)good16 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: css kodsuz olrmu?

Olur ancak çok kötü bir görünümü olur.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Forum Grand » Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping