Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek.10tr.net - Rank Çalışması
(19-01-2015 Saat: 22:05)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Captain kusura bakma öğlen mesaj atacaktım da maç vardı, hemen çıkmam gerekti.
Yjd9mZ.png
EzO0oZ.png
hepsi de çok güzel ancak bu iki rankı gerçekten daha uyumlu ve güzel buldum, eline sağlık

Senin yorumunu bekliyordum oda geldi, sorun yok değerli yorumun için gerçekten teşekkür ederim.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
@OnLiNe @ASiPaTRoN @admin @kaRanLık-61 @TaaRRuz @Tugrul @Kamil55 @TrLyy @AloneBoss
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sitenin rankları bunlarla değiştirilmeli :D eline sağlık hocam mükemmel bir iş daha çıkarmışsınız :)
PGM
Teşekkür verenler:
(19-01-2015 Saat: 22:35)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sitenin rankları bunlarla değiştirilmeli :D eline sağlık hocam mükemmel bir iş daha çıkarmışsınız :)

Teşekkür ederim kardeşim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
3. Olan Müthiş Ama Diğerleride Müthiş
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-01-2015 Saat: 22:49)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 3. Olan Müthiş Ama Diğerleride Müthiş

Teşekkürler kardeşim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@#captain Cem gelisme görüyorum sende gerçekden iyi bir grafiker olma yolundasın boynuz kulagı geçer derler :) bence sırf kırmızı üstüne yogunlasmayıp suanki gibi grafikerde mor olsa ve rank kalıbınında atlının asagısındaki olabilir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şu anki ranklardan kat kat iyi.
Kullanılmasını öneririm.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O at ne gardaş neyin siblimünali insan palet falan koyar :d İkonlu ve mor hali iyi olabilir çok güzel :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-01-2015 Saat: 22:57)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#captain Cem gelisme görüyorum sende gerçekden iyi bir grafiker olma yolundasın boynuz kulagı geçer derler :) bence sırf kırmızı üstüne yogunlasmayıp suanki gibi grafikerde mor olsa ve rank kalıbınında atlının asagısındaki olabilir.

Zaten o admindi grafiker diye yazmışım bende hiç bozmadım, diğer renklerdede hoş gözüküyor.
Değerli yorumun için teşekkür ederim, zaten vector çizimlerine başlayacağım merak sardım :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-01-2015 Saat: 22:58)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu anki ranklardan kat kat iyi.
Kullanılmasını öneririm.

Yorumun için teşekkürler kardeşim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-01-2015 Saat: 22:59)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O at ne gardaş neyin siblimünali insan palet falan koyar :d İkonlu ve mor hali iyi olabilir çok güzel :)

Renkleri değiştirmek basit iş zaten, grafiker rankını öyle kırmızı yaptım buyur mor halini ekliyeyim.

dWLQ6D.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Moru güzel görünüyor.
(19-01-2015 Saat: 22:59)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O at ne gardaş neyin siblimünali insan palet falan koyar :d İkonlu ve mor hali iyi olabilir çok güzel :)

Aynen o at neyin nesi :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-01-2015 Saat: 23:05)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Moru güzel görünüyor.

Aynen o at neyin nesi :D

Her rengi güzel gözüküyor, bilmem at ikonu güzel gibi geldi eğer farklı ikonlar kullanılması istenilirse emin olun daha iyi şeyler yapabilirim mesela tek bir ikon kullanılacaksa desteğe göre bir ikon kullanırım veya mybb ikonuna efektler vererek sadece onu kullanırım ama at ikonu güzel :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Genel bakış'dan düştüğü için güncel..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Genel bakış'dan düştüğü için güncel.. 

@kemik344
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Çok başarılı bir çalışma, ellerine sağlık. En son ve ortadaki hoşuma gitti. Kolay gelsin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-01-2015 Saat: 01:20)kemik344 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok başarılı bir çalışma, ellerine sağlık. En son ve ortadaki hoşuma gitti. Kolay gelsin

Yorumun için teşekkür ederim kardeşim.
@Kyoya
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık, destek sitesinde gösterişli ranklar değilde sade rankların kullanılması gerekli bence bundan önceki gibi destek sitesinin sade bir tasarımda olması lazım benim önerim, atlı çalışma daha güzel olmuş (3. oluyor galiba) ranklar biraz daha sadeleştirilirse destek sitesinde kullanılması güzel olacaktır bence.
@#Captain
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-01-2015 Saat: 07:32)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık, destek sitesinde gösterişli ranklar değilde sade rankların kullanılması gerekli bence bundan önceki gibi destek sitesinin sade bir tasarımda olması lazım benim önerim, atlı çalışma daha güzel olmuş (3. oluyor galiba) ranklar biraz daha sadeleştirilirse destek sitesinde kullanılması güzel olacaktır bence.
@#Captain

Değerli yorumun için teşekkür ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform