https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nick değiştirmem hkk, herkes okursa memnun olurum..
(14-08-2014 Saat: 18:18)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2014 Saat: 18:14)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2014 Saat: 17:17)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2014 Saat: 16:08)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben yinede teşekkür ederim, ama böyle kendini büyük gösteripte burada liseli kızlar gibi atarlanan asipatronlar olmasa ne güzel olurdu..
Bak işte. Sonra neden ASiPaTRoN yaştan bahsediyor. 15 Yaşında olduğuna inanmadığım bir çocuk ve onu destekleyen bir çocuk arkadaşı.
Daha vücudunda tüy çıkmamış insan gelip burada "liseli kızlar"'dan bahsedebiliyor.Seninle her türlü yüz yüze görüşmeye hazırım.. Haddini aşmaya başladın. Bunu yaparak forumu da kirletiyorsun. Ama sana yemin olsun ki bir gün karşımda seni görürsem bu siteye bir daha giremezsin , girecek yüzün kalmaz. Haddini aşma efendi ol. Lunapark'a çevirdiniz iyice siteyi..
Noldu Genel Şef'ken yetkine güveniyorsun diyordun. Şuanda eşitiz değil mi ?

Ben, Allah'tan başka kimseden korkmam adresimide özelden verdim istemişsin verdim, herzaman bekliyorum, sen yaşına çok güveniyorsun buyur gel bende adamlığıma güveniyorum gerçi sen adamlık nedir bilmessin, dediğim gibi adresimi istedin verdim fotoğrafınıda çektim, gelmessen kim kimi rezil ediyor kim desteğe giremiyor vs. şeyleri göreceğim, yetkin alındı diye milleti benim üstüme kışkırtmana gerek yok mahalle karısı gibi burada konuşacağına yüzyüze konuşmak için buyur gel gelmek istemiyorsan skypede görüşürüz sorun yok, ben saygımdan sustum büyüksün dedim ama adam değilsin işte adam olmayana neden düzgün davranımki sen yamuksun ve adam değilsin, yaşından başından utan..

Emsalsiz -> Sen her tartışmaya neden giriyorsun, sana kemik atanmı oldu, daha olayı bilmeden yok asipatron haklıdır yok söyledir yok böyledir, anlamıyorum bide yetkili olacaksın, aday'a düşürüldüğünde bende burada kahkahalara gömüleceğim, sana sözüm bilip bilmeden kimin haklı kimin haksız olduğuna karar veremessin, ben zaten sizler için burda değilim, destek vermek için ve mybb'de gelişmek kodlamada gelişmek için burdayım sizin gibi çocuklara vakitimi ayıramam kusura bakmayın, eğer benden memnun değilseniz muhattap olmayacaksınız, yanlış bir şey yaptıysam, adminlere özel mesaj ile şikayetinizi atarsınız cezamı alırım değilmi?

Hala burada boş boş konuşmaya devam edeceğinize birazcık desteği düzeltmeye çalışın yetkilisin uslübüne dikkat et ve forum kurallarını tekrar oku, okuda adam ol..
Adamlığı senden öğrenecek değilim. Her tartışmaya girdiğim yok ben o cevabımı LastWorld arkadaşımıza verdim. Ama sen tabiiki her şeyi üstüne aldığın için problem yok.
Ben aday'a düşerim ama öyle bir çıkış yaparımki seni toza dumana katarım bunu unutma. :)

Bak işte bundan bahsediyordum, anaokullular senden daha akıllı galiba..
Bak şimdi ben sana ne demişim adam ol demişim, ama hala..

Ben aday'a düşerim ama öyle bir çıkış yaparımki seni toza dumana katarım bunu unutma. :)

İşte senin gibi boş boş gezenler varken bu forum bu yüzden ilerlemiyor, sen beni bu sözüme karşılık uyaracağına beni kavgaya teşvik ediyorsun, neyse inşallah Abdullah abi önerimi kabul ederde senin gibi çocuklar birdaha yetkili olamaz..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 18:26)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşte senin gibi boş boş gezenler varken bu forum bu yüzden ilerlemiyor, sen beni bu sözüme karşılık uyaracağına beni kavgaya teşvik ediyorsun, neyse inşallah Abdullah abi önerimi kabul ederde senin gibi çocuklar birdaha yetkili olamaz..
Çocuklar yetkili olamazsa seni foruma almazlar bence geri adım at sen.. :))
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Neyse senin yüzüne tükürmek isterdim ama sen benim tükmüğüme değmessin, seni bekliyorum bunu unutma erkeklik yapıyorsun millete bak bekliyorum..

Konuyu kirletmeyin..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 18:26)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2014 Saat: 18:18)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2014 Saat: 18:14)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2014 Saat: 17:17)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2014 Saat: 16:08)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben yinede teşekkür ederim, ama böyle kendini büyük gösteripte burada liseli kızlar gibi atarlanan asipatronlar olmasa ne güzel olurdu..
Bak işte. Sonra neden ASiPaTRoN yaştan bahsediyor. 15 Yaşında olduğuna inanmadığım bir çocuk ve onu destekleyen bir çocuk arkadaşı.
Daha vücudunda tüy çıkmamış insan gelip burada "liseli kızlar"'dan bahsedebiliyor.Seninle her türlü yüz yüze görüşmeye hazırım.. Haddini aşmaya başladın. Bunu yaparak forumu da kirletiyorsun. Ama sana yemin olsun ki bir gün karşımda seni görürsem bu siteye bir daha giremezsin , girecek yüzün kalmaz. Haddini aşma efendi ol. Lunapark'a çevirdiniz iyice siteyi..
Noldu Genel Şef'ken yetkine güveniyorsun diyordun. Şuanda eşitiz değil mi ?

Ben, Allah'tan başka kimseden korkmam adresimide özelden verdim istemişsin verdim, herzaman bekliyorum, sen yaşına çok güveniyorsun buyur gel bende adamlığıma güveniyorum gerçi sen adamlık nedir bilmessin, dediğim gibi adresimi istedin verdim fotoğrafınıda çektim, gelmessen kim kimi rezil ediyor kim desteğe giremiyor vs. şeyleri göreceğim, yetkin alındı diye milleti benim üstüme kışkırtmana gerek yok mahalle karısı gibi burada konuşacağına yüzyüze konuşmak için buyur gel gelmek istemiyorsan skypede görüşürüz sorun yok, ben saygımdan sustum büyüksün dedim ama adam değilsin işte adam olmayana neden düzgün davranımki sen yamuksun ve adam değilsin, yaşından başından utan..

Emsalsiz -> Sen her tartışmaya neden giriyorsun, sana kemik atanmı oldu, daha olayı bilmeden yok asipatron haklıdır yok söyledir yok böyledir, anlamıyorum bide yetkili olacaksın, aday'a düşürüldüğünde bende burada kahkahalara gömüleceğim, sana sözüm bilip bilmeden kimin haklı kimin haksız olduğuna karar veremessin, ben zaten sizler için burda değilim, destek vermek için ve mybb'de gelişmek kodlamada gelişmek için burdayım sizin gibi çocuklara vakitimi ayıramam kusura bakmayın, eğer benden memnun değilseniz muhattap olmayacaksınız, yanlış bir şey yaptıysam, adminlere özel mesaj ile şikayetinizi atarsınız cezamı alırım değilmi?

Hala burada boş boş konuşmaya devam edeceğinize birazcık desteği düzeltmeye çalışın yetkilisin uslübüne dikkat et ve forum kurallarını tekrar oku, okuda adam ol..
Adamlığı senden öğrenecek değilim. Her tartışmaya girdiğim yok ben o cevabımı LastWorld arkadaşımıza verdim. Ama sen tabiiki her şeyi üstüne aldığın için problem yok.

Bak işte bundan bahsediyordum, anaokullular senden daha akıllı galiba..
Bak şimdi ben sana ne demişim adam ol demişim, ama hala..

İşte senin gibi boş boş gezenler varken bu forum bu yüzden ilerlemiyor, sen beni bu sözüme karşılık uyaracağına beni kavgaya teşvik ediyorsun, neyse inşallah Abdullah abi önerimi kabul ederde senin gibi çocuklar birdaha yetkili olamaz..
Sana diyecek lafım yok kardeşim. :) Ben seni ALLAH'a havale ettim.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kaan ve Cem Hocam. Lütfen. Bu Tartışmayı nereye kadar yürüteceksiniz?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Edit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Utanmaz birde neler yazıyor.

''Neyse senin yüzüne tükürmek isterdim''
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 18:31)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kaan ve Cem Hocam. Lütfen. Bu Tartışmayı nereye kadar yürüteceksiniz?

Kaan? Peki ... Şef oldun ya bir yerde değişmen gerek değil mi HAKAN .. Tamam tamam siz devam edin . #Captain denen Arkadaşın yemini sütünü eksik etmeyin burada hepinize admincim abicim diyecek.
Bu konuya daha fazla mesaj atarsam şımaracak şimdi kaptan abicimiz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Emsalsiz, hala devam ediyorsun yazık ya bu kadarmı ..

Asipatron, Edward sana istediği gibi hitap edebilir unutma bu ülkede özgürlük diye bir hak vardır ama sen İsrailli birisi olduğun için bunu bilemessin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 18:37)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Emsalsiz, hala devam ediyorsun yazık ya bu kadarmı ..

Asipatron, Edward sana istediği gibi hitap edebilir unutma bu ülkede özgürlük diye bir hak vardır ama sen İsrailli birisi olduğun için bunu bilemessin.
Ya Cem şimdi sen bana fotoğrafını atmışsın da burdan hangisi sensin bilemedim ?
%C3%87ocuk_park%C4%B1.JPG
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güldürme beni kaancık, ben batuhann'dan başka kimseye fotoğrafımı atmadım, skype'e gelsen dersini vericemde, adresi verdim unutma kesinlikle bekliyorum seni..

Bide milleti 'cem bana fotoğrafını atmıştın hangisi sensin' kelimeleriyle kandırma..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gözümüz aydın Cem'i bulduk çok şükür. Epey zorlandık açıkçası.
GbyA3r.jpg
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Cem TS gel konuşalım abim orada halledelim derdin neyse_
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten çok komiksin, skype adresimi eklermisin seni bekliyorum kamera-mikrofon herşeyi taktım..

creative.captain -> Ekle skype adresimi burada erkeklik yapıp yalan atacağına azıcık adam ve erkek olda skype adresimi ekle..

(14-08-2014 Saat: 18:44)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Cem TS gel konuşalım abim orada halledelim derdin neyse_

Abim?

Skype adresim -> creative.captain

Eklersen rahatça konuşabiliriz..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Emsalsiz en iyisini yapti cem sende git TeamSpeak da halledin işinizi.Forumu Kirletmeyin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kameram yok mikrofonum seni bekliyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İstek falan gelmemiş emsalsiz, hosting sana kemik atanmı oldu sus..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar 56 yorum var bari yapmayin yaa...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Asipatron googleden bulduğun resimlerle çocukluk yapma burda
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Laf'tan anlamıyor işte. Yalan'ım yok kameram yok TS de yaşım kaç neyin nesiyim sesimden anlarsın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping