Konuyu Oyla:
  • Toplam: 7 Oy - Ortalama: 2.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profesyonel Login Panel / Tasarım-Kod OnLiNe
Hocam Biraz Değiştirebilirmiyim ?.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2013 Saat: 02:49)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Biraz Değiştirebilirmiyim ?.

Konu Altında Uyarı olmadığı için tabiki değiştirirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkese izin vermiyorum.Bana sormadan her hangi bir tasarımımı değiştiren cezasını da çeker.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2013 Saat: 16:10)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkese izin vermiyorum.Bana sormadan her hangi bir tasarımımı değiştiren cezasını da çeker.

Rica Etsem Bana İzin Verirmisinz Bir Resim Değiştireceğim Sadece Giriş Panelini Diğer Hiç Birşeyini Ellemeyeceğime Söz Veriyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkese izin verirsem bu emeğin ne anlamı kaldı?.Kendini kanıtlamış olan kişilere düzenlemesi için izin veriyorum.
+
İzin yok.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2013 Saat: 16:18)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkese izin verirsem bu emeğin ne anlamı kaldı?.Kendini kanıtlamış olan kişilere düzenlemesi için izin veriyorum.
+
İzin yok.

Genede Teşşekür Ederim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2 ++repp
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hocam uzerinde biraz degisiklik edebilirmiyim siyahi mor edicem online gene durcak burda yayinlamicam ama izin verirseniz yayinlarim sitemde kullanmak icin izin istiyorum.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-04-2013 Saat: 08:26)eTiKeT™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2 ++repp
Teşekkürler.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
eyw. kardeşim kullanabilirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2013 Saat: 00:56)theslayer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: eyw. kardeşim kullanabilirim
Rica ederim.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uzun bir aradan sonra konu güncel.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 14:04)ѕcσяριση™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler :)

Rica ederim.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Online abi ziyaretciler kayıt olamıcak ama
:(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler yararlı paylaşım güzel bir login panel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: