02-09-2017 Saat: 15:09
Herkesten özür diliyorum.. Bu tartışmayı neden ÖM'den devam etmiyorsunuz. Konuyu kirletiyorsunuz.
Saygılar.
Saygılar.
Wallpaper Çalışma.
|
02-09-2017 Saat: 15:09
Herkesten özür diliyorum.. Bu tartışmayı neden ÖM'den devam etmiyorsunuz. Konuyu kirletiyorsunuz.
Saygılar.
02-09-2017 Saat: 15:10
(Son Düzenleme: 02-09-2017 Saat: 15:13, Düzenleyen: ScarYghosT.)
İtiraf etmenin zamanı geldi,ben banlarsınız diye baransahinkaya olduğumu söylemek istemedim. 3 aylık banlandı hesabım bende artık aranızda olayım diye hesap açıp sizlerin karşısına geldim kandırdım hatamın farkındayım ama banlanmak istemiyorum o yüzden size küçük bir yalan söylemek istedim.
Affederseniz sevinirim @Helper Banlamassanızda sevinirim ama büyük ihtimal banlıcaksınız.
02-09-2017 Saat: 15:16
Muhtemelen ban yiyeceksin. Yeni hesapmış gibi görünmektense özür dilemeyi denemen daha sıcak baktırabilirdi. Üst yetkiliye bırakmak istiyorum ki muhtemelen ban yiyeceksin @ismaililhan .
02-09-2017 Saat: 15:46
Bu şekilde insanları kandırmaya çalışman pek doğru olmamış gelip normal bir özür dilesen konu konuşulabilirdi, malasef hesabını banlıyorum ve multi işine de devam etmemeni bekliyorum. Hayat sadece buradan ibaret değil burada bir hesabın olmuş olmamış hayatına burası olmadan da devam edebileceğini düşünüyorum.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|