Yorum Sayısı: 3,620
Konu Sayısı: 281
Rep Puanı:
327
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 54 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
SanalPara (SP): 29 SP
Daha önce çook fazla birlikte iş yaptık benden sana dost tavsiyesi olarak menfaatçi,kendi çıkarlarını düşünenlerle sakın ama sakın yola çıkma :) kuracağın proje öyle bir şey olmalı ki her telden forum tarzı yerine daha önce görülmemiş birşey olmalı. Ben sağlam ekiple farklı bir forum yoluna girdim şuan meyvelerini topluyorum çok şükür. Ama önce kuracağın ekibe dikkat et ilk başta biraz paraya da kıyacaksın 1-2 yıla karşılığını fazlasıyla almaya başlarsın :)
Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir.. Hz.Muhammed (s.a.v)
Yorum Sayısı: 4,225
Konu Sayısı: 616
Rep Puanı:
203
Teşekkürler: 6
9 mesaj içinde 281 teşekkür verildi.
abdullahozturk
SanalPara (SP): 331 SP
Ben forumdan çok wordpress kurup teknoloji & web karışık blog olmasını isterdim. Ayrıca öyle bir şey oluşturursan yardımcı da olabilirim. Eğer ille de forum olsun istiyorsan vBulletin kullanmanı tavsiye ederim.
Yorum Sayısı: 959
Konu Sayısı: 83
Rep Puanı:
47
Teşekkürler: 1
0 mesaj içinde 72 teşekkür verildi.
Krons
SanalPara (SP): 0 SP
Hocam bence kesinlikle XenForo kullanmalısınız. XenForo daha sık güncelleniyor daha seo yanlısı ayrıca Technopat , ShiftDelete gibi büyük siteler vBulletini bırakıp XenForo'ya geçiyorlar. Uzun lafın kısası XenForo'yu göz ardı etmeyin bence.
Builds mobile apps or something
Yorum Sayısı: 4,613
Konu Sayısı: 335
Rep Puanı:
638
Teşekkürler: 64
121 mesaj içinde 559 teşekkür verildi.
ASi
SanalPara (SP): 9 SP
Öneriler için teşekkür ederim yeni yorumlara açıktır konu.
Yorum Sayısı: 4,613
Konu Sayısı: 335
Rep Puanı:
638
Teşekkürler: 64
121 mesaj içinde 559 teşekkür verildi.
ASi
SanalPara (SP): 9 SP
Tekrardan selam. Gün itibariyle web sitenin alan adını vesaire belirledim. Ekstra olarak halen kategoriler konusunda önerilere açığım.