Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni bir Web Projesi için fikirler?
Selam herkese,
Yakın zamanda alan adıyla hostingiyle kusursuza yakın bir forum oluşturacağım. Kafamda az çok bir şeyler belli. Birçok sitede reklam bölümünde bir süre yer alabilir bu açacağım site. Gerekli yatırımı yapacağım yani, fakat bazı konularda sizlerden fikir & öneri istiyorum.
Sizce,
Forumda düzenli olarak etkinlikler olması forumun daha çabuk büyümesini sağlar mı? Yoksa açılışa özel mi bir şeyler yapılmalı?
Hangi forum sistemi kullanılmalı? (Mybb,vbulletin vs vs.)
Kısacası sizler nasıl bir forum isterdiniz? Neler olmalı? Yenilikler mi isterdiniz yoksa klasik bir tema mı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
vBulletin. Tartışmasız. Burada vBulletin vs MyBB tartışması yapan kusura bakmasın ama aptaldır. vBulletin tasarımı olsun işlevi olsun insana kendisini çekiyor. Zaten vbulletin sitelerini görüyoruz :) Forumtr başta olmak üzere. Forumların pek tutacağını sanmam Kaan abi. Ama illaha forum dersen tek bir alana odaklı kurmak lazım. Gereksiz kişiler toplanmasın. Herkes içeriğini bilsinki karışıklık olmasın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Düzenli olarak etkinlik yapmalısınız bence, hosting çekilişi, alan adı çekilişi, vps çekilişi vs. VBulletin kullanabilirsiniz. ForumEXE tarzı bir site olabilir.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2017 Saat: 22:09)Tardis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: vBulletin. Tartışmasız. Burada vBulletin vs MyBB tartışması yapan kusura bakmasın ama aptaldır. vBulletin tasarımı olsun işlevi olsun insana kendisini çekiyor. Zaten vbulletin sitelerini görüyoruz :) Forumtr başta olmak üzere. Forumların pek tutacağını sanmam Kaan abi. Ama illaha forum dersen tek bir alana odaklı kurmak lazım. Gereksiz kişiler toplanmasın. Herkes içeriğini bilsinki karışıklık olmasın.

Ben de vbulletin düşünüyorum hatasız olmasından dolayı ama estetik açısından farklı temalarına hiç bakmadım.
Forum işine gelecek olursak valla biliyorsun zaten forum devri bittiğini düşünenlerdenim ama halen bir yerden başlamak için "temel alt yapı" gerekiyor. Bir kitle yaratman lazım ki farklı alanlara da yayılabilesin. Fexe gibi forumların kapanmaya başladığı dönemde hareketli bir forum tutabilir sanırım.
@yusufkoc teşekkürler öneriler için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ASiPaTRoN
vbulletin kullanmanızı tavsiye ederim hertürlü yardım etmek isterim. Bende sağlam kapanmayacak bir proje arıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her türlü destek olurum Kaan hocam. Düzenli olarak çekilişler, forum etkinlikleri forumdaki hiti arttrır. Ayrıca vBulletin tartışmasız daha iyi ama pahalıya kaçmasın diyorsanız neredeyse aynı kalitede fakat biraz daha ucuzu olan XenForo'yu kullanabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben de yardım ederim,vbulettin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam 2 tane konu paylaşmıştım belki kafanızda fikir oluşturur;
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=90943
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=91076
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forum olmamalı tamamen özgün bir web sitesi olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Genel bir forum sitesi açarsanız ekipsiz baya zorlanırsınız.Bende özgün bir blog olması kanaatindeyim.Webtekno tarzı bir temayla 500 article sonra bakın size gelen hite :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Az çok tecrübem var destek olurum
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hepinize teşekkür ediyorum. Tabiki ekibim olacak, fakat bu konudan ekip toplamak biraz çıkarcılık olur ve üstlerin de pek hoşuna gitmez. Ben zaten kimin yanımda olacağını kimin olmayacağını biliyorum, herhangi bir şeye ihtiyacım yok şuan sadece ekibimi oluştururken geçmişteki tecrübelerinden dolayı buradan birkaç kişi ile iletişime geçeceğim.(Hepiniz davetlisiniz zaten ama bunları konuşmanın yeri bu konu değil)
+
Forum her şeyin başlangıcı olacak dediğim gibi. Ben profesyonel bir makale yazarıyım ve elbette bu forum temelinde gelecek olan wordpress blog gibi girişimlerim olacak. Fakat öncelikle bir kitle yakalamak için forum açmak en mantıklısı olur tıpkı shiftdelete gibi.
+
Destek mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim dediğim gibi ilerleyen günlerde bazılarınızla irtibatta olacağım kesinlikle :)
@ByPiskan @Escobar @Helper @Ripbyrustavi02 @Radison @SnowyNight
+
Şuanda tek istediğim DÜZENLİ VAKİT GEÇİREBİLECEĞİNİZ bir forumda olması gereken özellikler nedir aradıklarınız nelerdir?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sohbet yetkililer arası sohbet,üyeler arası sohbet,küfür olmayan ortam,ilgi çekici tema,ilgi çekici ranklar.
- Daha önce bulunduğum büyük forumlarda edindiğim tecrübelere göre :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Boş olmayan konular. Çok az alıntı ve el ile yazılmış özgün düşünceler/anlatım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sohbet ortamı,aktif yetkililer,aktif paylaşımlar :) Ayrıca snownight arkadaş belirtmiş hiyerarşi çok önemli moderatör süper moderatör diye attırmamak lazım.Bir rekabet oluşmalı üyeler arasında.frmexe anıları canlanıyor insanın gözünde :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gözümde daha da çok şey şekillenmeye başladı bu konu sayesinde. Yakında burada 10TR dışı konu hiç paylaşılmayacak sanırım, o zaman buraya da reklam verebilirsek iyi olur onun için de bir görüşme yaparız.
Yorumlar için teşekkür ederim, yeni önerileri olan buradan veya özelden ulaşabilir bana.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özeltten belirttim hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Logo çizimi, rank çizimi her türlü yardım :) Başarılar :)
* @Asipatron Youtube bölümü açarsan çıldırtırım orayı :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2017 Saat: 00:22)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Logo çizimi, rank çizimi her türlü yardım :) Başarılar :)

Kanal bile açılabilir hatta kanal sponsorluğu falan da yapılabilir. Dur bakalım şimdilik söz olmasın ama aklımdasın sen zaten Berat :) @beratdemir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2017 Saat: 00:27)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2017 Saat: 00:22)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Logo çizimi, rank çizimi her türlü yardım :) Başarılar :)

Kanal bile açılabilir hatta kanal sponsorluğu falan da yapılabilir. Dur bakalım şimdilik söz olmasın ama aklımdasın sen zaten Berat :) @beratdemir

Sıkıntı yok :) Logo - rank yardımcı olurum.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping