24-06-2017 Saat: 00:12
(23-06-2017 Saat: 20:32)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yönetimde çeşitli gruplar, sıkıntılı insanlar var. Bunlar görevlerinden alınmadıkça, adalet yerini daima bulmadıkça burası düzelmez. Düşünün bir lider olarak görev yaparken elimden görevimi alan birisi var yani şuan bu forumda. Ha şuan bakarsanız ortada yoktur rengi vardır kendisi yoktur o ayrı mesele. Lafım ona mı? Asla. Hedeflemiş, başarmış. Beni forumdan soğutmuş, elimden yetkimi aldırmış bir insan. Benim lafım ona hiçbir zaman olmayacak, onu yüceltene olacak. Onun üstüne olacak. Ben görevdeyken süresiz cezalı bir adamın ben yönetimden çıkınca cezası açıldı mesela. Foruma ne katkısı oldu onun dersen hiçbir şey. Ama benim gözümde çok şey değişti. İkili oyunlar çok fazla...
Eğer ki gerçekten bir gün tertemiz kadro kurmak, her şeyi temizleyip burayı canlandırmak isteyecek olursa bu çok sevgili üst yönetim, ben daima göreve hazırım. Lakin çok köklü değişim isterim. Sor bana ihtiyaçları var mı sana diye? Yok bence de güzel dostum, inan onlara sorsan forum değerini yitirmiştir bile. Sen de fazla kaptırma kendini buralara, hayat güzel... Yaşamaya değer.
Öyle ki sevgili Berat, ben de çok isterim günlerimi geçirdiğim bu forumu düzeltmeyi. Düzeltilir de, ama niyet yok işte. Memnunlar hallerinden.
Ben power olan Mert. Her zaman antitez kısmında yer alıyorsun.
Bizim gibi adamlarla düzelmez bizim ömrümüz bitmiş bile burası için canım.