Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MCTR gibi ekip kurulcaktır katılmak isteyen varmı?
(07-04-2017 Saat: 21:46)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazına birşey diyemem ama en iyisini sen bilirmiş gibi konuşman komik. Övgüleri severek alıyorsun ama olumsuz eleştiride ters çıkıyorsun.

Hayır eleştiri istiyorum tabiiki ama arkadaş direk pat küt diye yüzüme vurur gibi tutmaz diyor ve sonra başarılar bile dilemiyor 2 ihtimal var ya tutar ya tutmaz 2 ihtimalin 1ini saymamış adama düzgünce cevap vermem ters çıkmakmı oluyor?
@Ainsworth arkadaşa zorla destek versin demiyorum zaten en azından bir saygı duysaydı veya bir başarılar dileseydi olurdu. en iyisini ben bilermiş gibi konuşmuyorum üst konuşmada 59zerus adlı kullanıcıyla ne kadar kötü bir başlangıç olsada ilk cümlesinde 'tutacağını sanmıyorum,başarılar diliyorum' ama Redox'a bakın 'tutmaz,iyi forumlar' ben herkese düzgünce ve uzunca cevap veriyorum sizin yaptığınız 2 kelimeyle ters çıkmak oluyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
saçma bir tartışma,eğer tartışma daha fazla uzarsa yetkililer tarafından uyarı verilecektir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
metehandurmus : seni tanıyorum ateisttin daha önce allahı büyük yazmaya başlarsan bende Türkçeyi büyük yazarım
- Bu nedir yha?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-04-2017 Saat: 21:53)AvanT2. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: saçma bir tartışma,eğer tartışma daha fazla uzarsa yetkililer tarafından uyarı verilecektir.

tartışma yapmıyoruz ki? konuma yapılan yorumlara cevap vermek tartışmak değil ki ve yazım kurallarına uyunuz demişsiniz ilk harfini büyük yazın dostum bak dediğim gibi forum burası resmi olarak kendimi göstermiyorum resmi olarak başka sitelerde gösteriyorum kendimi r10,wmaraci vb. webmaster sitelerinde resmi olarak ve konuşma tarzım,imla kurallarım olsun hepsini kullanıyorum misalen makale satışlarım olacağı zaman çok dikkatli oluyorum.
@Adolf : kendine çeki düzen vermeyen bir adamın benden çeki düzen istemesine karşılık verilen bir cevap
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Metinaydin demişsin ki
metehandurmus : seni tanıyorum ateisttin daha önce allahı büyük yazmaya başlarsan bende Türkçeyi büyük yazarım
Ben çatıdan atlarsam sende mi atlıyacaksın ?
bide ;

" Hayır eleştiri istiyorum tabiiki ama arkadaş direk pat küt diye yüzüme vurur gibi tutmaz diyor "

Forumlardaki yorum yazma yerine DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ kullanarak yorumlar yazıyoruz sadece.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@S9zerus o yorumu yapan üye "Metin Aydın" Değil "Adolf"
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
::..::
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Peki 59zerus şimdi sen benim konuma yorum yapmicaktin iki yüzlülük mü yapmaya başladın konuya telefondan cevap veriyorum düşünce özgürlüğü yok demedim zaten elestirsin ama doğru düzgün eleştiri yapsın. Yamuk yumuk yapmasın. 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@AvanT2 Yanlış yanlış tespitler yapmayı bırak.Bak bakalım ilk kim yazmış ben alıntı yaptım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Açık Sözlü Olarak Ben Tutmayacak şeye tutar diyemem bana ters bana burda 2-3 kendini bilmez çapulçu laf yetiştirmeye kalkmasın.
sanalda dalikanlı kesilmesin!

+

Üstüne alınan alınsın beyler :)

METEHAN Hakkında Saçma Sapan Din/ırk/mezhep yakıştırması ile asla ve asla yaklaşmayın.
eskilere hasret kaldık.
PGM
Teşekkür verenler:
(07-04-2017 Saat: 21:45)metinaydin Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
yav benim ne font kullanacağıma karışamazsınız istediğim fontu kullanırım fontu BBCode'ye koymuşlar bizde kullanalım sadece align center mi right mi kullanmamızı istiyorsunuz farklı şeyler denemelisin demiş Helper ordan başlıyarak başlıyım farklı şeyler deniyorum ben. metehandurmus : seni tanıyorum ateisttin daha önce allahı büyük yazmaya başlarsan bende Türkçeyi büyük yazarım bu 1.cisi ve ben şunu söylüyorum burada resmi bir makale yazmıyorum makale satıcağım zaman makalemi tüm İmla kurallarına uyarak yazıyorum ben burada imla kurallarına uymuyorum ve türkiyenin yazdığımda noluyor -1 günah filanmı geliyor? Türkçülüğüm ile konuşacaktım fakat siyasete girer diye konu açmıyorum. ve resmi ekip diyor :D patentim ve marka tescillerim belgelerim ys belgesi gibi birçok belgeler mevcut bende isterseniz atayım? firmam hosting,domain için ys belgesi mevcut kodu atayım tibden sorgulatın. marka tescili yoncuye aittir üyeliğimden resim alıp atabilirim. resmi bir ekibe fanmade gibi ekiple değilde resmi bir ekibe rakip değil daha farklı bir şekilde geliceğim. ayrıca Türkiyenin gelişmesini istiyorum elbet fakat ben gerekli yerlerde türkçemi en düzgün şekilde kullanırım. daha fazla yüzümüze vurmak istediğiniz konuya itinayla cevap veririm laf atmıyorum güzel laf bir biçimiyle sizlere anlatım yapıyorum anlayan anlar.

Şu an yaptığın yakıştırma için sana uyarı puanı verebilirim. Burada din dil ırk ayrımı yapılmaz. Ama kurallara uyulur. 1. Yazarken kullanılan . zaten bir'inci' anlamına gelir 1.inci yazmana gerek yok. Orada anlatmaya çalıştığım şeyi anlamamışsın. Her neyse forum içinde bana yaptığın yakıştırmalardan dolayı gerekeni yapacağım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-04-2017 Saat: 21:45)metinaydin Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
ateisttin daha önce allahı büyük yazmaya başlarsan bende Türkçeyi büyük yazarım bu 1.cisi
Ayrıca önce söylediğin şeyleri kendin yapıp sonra öğüt vermelisin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam katılmayı kabul ediyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. @metinaydin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Herkes Türkçe Öğretmeni olmuş :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
“Türk dilinin kendi benliğine, aslındaki güzellik ve zenginliğine kavuşması için bütün devlet teşkilatımızın dikkatli, alakalı olmasını isteriz. ” M.Kemal ATATÜRK

@SunXDizayn
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-04-2017 Saat: 23:54)Keisly Nickli Kullanıcıdan Alıntı: “Türk dilinin kendi benliğine, aslındaki güzellik ve zenginliğine kavuşması için bütün devlet teşkilatımızın dikkatli, alakalı olmasını isteriz. ” M.Kemal ATATÜRK

@SunXDizayn

Yazdığımdan ne çıkardında bunu yazıyorsun ;)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hiç merak salmayın.Kimse o adamların yaptığını yapamaz.Yeni bir ekip oluşturursunuz güncellemeleri onlardan alıp kendinize göre çevirirsiniz,şimdiye kadar ortaya atılan ekiplerin yaptığı gibi.MCTR 10 yıllık bir ekip.
Gidin başka şeylere merak salın zaman kaybından başka birşey değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Merhaba, ben tartışmalara katılmiyorum ama kimse senin hevesini kırmamalı. Ben bu forumdaki herkesi destekliyorum her konuda elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım çünkü sizlerin projesi, Türkiye'nin projesi demek. Hepimiz kardeşiz ki, kimse seni eleştirmiyor sadece kardeş tavsiyesi veriyorlar. Şu şekilde "Kardeşim daha önce denediler olmadı, istersen boşa zamanını harcama" gibi iyilikte bulunmak istediler. Sen bunları biliyorsundur yinede bir başlangıc yapmak istiyorsundur, o zaman şu şekilde söylemelisin "Evet, başaramadılar ben uzunca düşündüm bir kaç tane destek verecek arkadaşa ihtiyacim var" gibi. Herkes birbirine kibar bir dil ile hitap etmeli ve saygılı olmalı..
*Destekliyorum.
*Saygılar, sevgiler..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O değilde bana iftira diye uyarı vermiş ben iftira mı attim? Din ayrımı da yapmadim. Kanıtlarım mevcut?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2017 Saat: 11:32)metinaydin Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
O değilde bana iftira diye uyarı vermiş ben iftira mı attim? Din ayrımı da yapmadim. Kanıtlarım mevcut?

5ga5Rz.png Daha büyük bir kanıt gösterebilirseniz; cezanız kalkacak ve ben özür dileyeceğim ancak gösteremezseniz bir de aldığınız cezadan yırtmak için söylediğiniz yalandan dolayı ceza verme insiyatifim olacak. Sanırım daha büyük bir kanıt gösteremeyeceksiniz. Uyarı vermeyeceğim ama verdiğimi de silmeyeceğim. Üyelerin önünde bu şekilde bir yakıştırma yapmanız doğru değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping