Konuyu Oyla:
  • Toplam: 5 Oy - Ortalama: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
css rank yaparken resim sorunu
Soruna resim koymak yeterli olmayabilir bazen.Bakmakla görmek aynı şey değildir.Yani resim bir bütün herkes ilk gördüğünde farklı bir noktaya odaklanıp kalabilir.Burada bariz hata oldu belli fakat bilen için hatalı olduğu belli...Yani hiç ömründe süt içmemiş birine ayran içirip bu süt dersen onun süt mü ayran mı olduğunu anlayamayacak.Şimdi o misal mybb den biraz ileri derece anlayamayan için o resim normal, anlayana ise bariz hatalı.Neyse uzatmaya gerek yok hatanı anladın sen zaten o belli.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle deneyiniz : 
Kod:
<div class="rank" style="background-color:#c0392b">Ripbyrustavi02</div><div style="display: none;">
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@TaaRRuZ adminim aklısınız bir şey diyemem amam siz benim sorunum cevabını biliyorsunuz galiba ama neden vermiyorsunuz cevabı bur daki css rankları siz yapmıyormusunuz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
olmadı @Ripbyrustavi02
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-03-2016 Saat: 03:33)#Drkmy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @TaaRRuZ adminim aklısınız bir şey diyemem amam siz benim sorunum cevabını biliyorsunuz galiba ama neden vermiyorsunuz cevabı bur daki css rankları siz yapmıyormusunuz

Ben yapıyorum anlatımı uzun bunu burada anlatsamda yapamazsın ileride zaman olursa bir kaç görselle anlatacağım.
Fakat burada ki konuda arkadaş farklı bir yoldan anlatmış aynı işi.
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=83438
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Büyük ihtimal rankları yapamamışsınız
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: